Herkes dertlerini yazsın

Sınıfı geçsem yeter kafasında girmiştim sınavlara, şimdi ortalamam 86 ama böyle bir dönemde takdir alamazsan bile üzülmene gerek yok bence, anormal bir süreç sonuçta.
Hocam olamaz. 4. sınıftan beri takdir alıyorum. Düzen, koleksiyon bozulur. Ha, bu belgeler hiç bir işe yaramaz ama olsun dursun bir köşede.

Gelecegi gormuyorum ama etrafimi iyi goruyorum be kanka. Etrafimda sevgili olup, "mutlu" bir sekilde devam eden kimse yok. Deneyimsiz iki kisi mi yapacak bunu? :D
Kızın deneyimsiz olduğunu bile biliyorsun, ama etrafını iyi görüyorsun ha? Yeme beni kankacım, şans ver. İkiniz de insan değil misiniz, azcık beynini kullanabiliyorsan,(😳) elin yüzün düzgünse olur zaten. Gerçi kıza da bağlı ama.
Yakin kiz arkadas emin ol daha iyi. Genelde daha iyi destek oluyorlar, farkli acidan bakma olayini da daha iyi sagliyor. Dusunce yapilari senin baska bi' konuda dedigin gibi cok farkli.
Yakın kız arkadaş da bir yere kadar kanka, benim diğer arkadaşlardan biliyorum. Yakın bir arkadaşım bahsediyor bana kız hakkında, uff taş gibi falan ne güzel kız keşke sevgilim olsa falan fistan. Kızla sohbet ederken aşırı sakin, dinci dayılar gibi oluyor vallahi.😂
Yok yok, degilim. Bunyemin saglam oldugunu soyluyorlar.
Grip falansındır, kuruyemiş ye. Bol su iç, c vitamini al.😃

Technopat Haberler

Geri
Yukarı