Herkes neden Android alıyor?

• Konuyu başlatan Mky
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 176
  • Görüntüleme 6.699
Android'e fakirlik diyen tayfa S23 ile iPhone 14'ün globalde aynı fiyatta olduğunu öğreniyor.
Eki Görüntüle 1932867
Yerel fiyatlandirmadan dolayı Samsung daha ucuz. Mi 13 ile iPhone 14 ülkede neredeyse aynı fiyatta mesela. Kimse fakir değil sadece denk cihazı daha ucuza alıyor.
Hocam laf anlatamazsın bu tarz insanlara.

Android hardcore mu? :D

Android'e virüs yazmak çok kolay.

Android'e fakirlik diyen tayfa S23 ile iPhone 14'ün globalde aynı fiyatta olduğunu öğreniyor.
Eki Görüntüle 1932867
Yerel fiyatlandirmadan dolayı Samsung daha ucuz. Mi 13 ile iPhone 14 ülkede neredeyse aynı fiyatta mesela. Kimse fakir değil sadece denk cihazı daha ucuza alıyor.

Tamam işte o paraya S23 alacağına git iPhone 14 al, biraz teknoloji gör, gözün gönlün açılsın değil mi.

Ucuz, özgür ve IOS'tan çok daha bağımsız bir işletim sistemi. Özelleştirme seçenekleri çok daha fazla.

Ucuz, özgür ve IOS'tan çok daha bağımsız bir işletim sistemi. Özelleştirme seçenekleri çok daha fazla.

Çok daha fazla 😂😂 iOS yakında bizim don rengimize kadar özelleştirme seçeneği sunacak siz hala ne diyorsunuz 😁. Kilit ekranını özelleştirsene Android'de. Ya da bir sürü animasyonla görsen şölen sunsana?

Tamam işte o paraya S23 alacağına git iPhone 14 al, biraz teknoloji gör, gözün gönlün açılsın değil mi.
Aralarinda ülkemizde 15k-20k var.
Ayrıca iPhone 14 ile iPhone 13 arasında gözle görülür fark çok az. iPhone 14'e 45k veren kişi ya cahildir ya da fanboydur. Eski nesil SoC, S23'e göre zayıf kamera da cabası.

Virüs konusuna gelirsek ise tamamen kullanıcıda bitiyor. Gördüğü her linke tiklayip her dosyayı indiren kişinin cihazı fark etmeksizin virüs kapacaktir zaten.

Param olsa İphone alırdım ama durumum olmadığı için sırf çevreme İphone kullandığımı göstermek için İphone almanın bir mantığı var mı? Bir çok insan göre var çünkü daha bugün aldığı ihtiyaç kredisi ile İphone alan birini gördüm. Bilgisayar alırken elimden gelen en yüksek bütçeyi ayırdım çünkü paranın karşılığını alabiliyorsun ama 15 bin liralık telefon ile 50 bin liralık telefon arasında 35 bin liraya değecek fark olduğunu sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı