Herkes neden Android alıyor?

• Konuyu başlatan Mky
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 176
  • Görüntüleme 6.707
iPhone X'ten sonra bir gülme tuttu.

Hocam ben eskiden APK falan takmıyordum her telefon alınır diyordum o yüzden bir iPhone X im olsa fena olmaz diyordum güzel telefon zaten ama sonra iOS sevememeye başladım IPhone'larda kendini tekrar edip fiyatı gereksiz arttırınca benim için iPhone devri X'ten sonra bitti.

Apple'ım yok dedim. Espri mi yaptım?

Mesela işletim sistemi Android cihazlar üreten markaları arasında kıyaslama yapan bir konu açsan daha iyi olurdu bu konunun amacının Apple övmek oldugunu sen herkesten iyi biliyorsun ama fanboylugunu gizleyerek yapmak istiyorsun neden? Ben Apple hater ı değilim Android fanboyu de değilim ama senin gibi gizli fanboyları da iyi bulmam.

Mesela işletim sistemi Android cihazlar üreten markaları arasında kıyaslama yapan bir konu açsan daha iyi olurdu bu konunun amacının Apple övmek oldugunu sen herkesten iyi biliyorsun ama fanboylugunu gizleyerek yapmak istiyorsun neden? Ben Apple hater ı değilim Android fanboyu de değilim ama senin gibi gizli fanboyları da iyi bulmam.

Aaa gizli fanboy olduğum ortaya çıktı hay allah. Evimde Airpods harici tek bir apple ürünü yok ama ben fanboyum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı