Herkesin giydiği klişe hırka

• Konuyu başlatan sasi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 50
  • Görüntüleme 7.875
Kabadayılık mafyalığa özeneceklerine gözlerine hoş gelen bir şeyi giymeleri daha güzel değil mi :D

Hayır yani bir esprisi vardı en azından. Adamlar sert olduklarını söylerlerdi düşünürlerdi. Bunlar ne insan yüzü görürler ne konuşurlar tek bildikleri şey 1milyon kişinin aynende giydiği şeyi giyip havalı olduklarını zannetmeleri.

Ben katılmıyorum hocam. İnsanlar istediğini giysin. Bir şeyin tanımını koymaya gerek yok zaten. Şimdi mesela bir hırkayı 10k kişi popüler diye giyiyorsa 1 kişi gözüne güzel gözüktü diye giyiyorsa o 1 kişiye yazık. Adam giymek istiyor ve giyiyor çok garip şeylere takılıyorsunuz harbiden. Bana gram koymaz isterse 10 milyon kişi giysin. Umurumda değil. Size de takmamayı tavsiye ederim. Başkası için düşündüğünüz her saniye vakit kaybıdır.

Hocam ama kendimi tutamıyorum etrafa bir bakış atıyorlar görmen lazım gören sadrazamın sol ta*ağı zannedecek cidden çok gamsız kişiler genelde bunu giyen kişiler he ama düzgünce baştan beri seven varsa lafım yok.

Abi ben milletin ne giyeceğine karar veremem belki ama kendi fikrimi söyleyebilirim? Bence iğrenç duruyor bu giysinin Amerikan filmleri hariç bir 13 yaşındaki eli bel altından 2 saniye ayrılmayan kişilerin kullanması ve bunu marifet gibi göstermeli çok yazık. Bir prestijiniz olsun velasıl, bunu giyince ne sana aşık oldum ne de sevdim tam tersine seni bir primat olarak görmeye başladım bu kadar basit bir konu.

Son düzenleme:
Hocam ama kendimi tutamıyorum etrafa bir bakış atıyorlar görmen lazım gören sadrazamın sol ta*ağı zannedecek cidden çok gamsız kişiler genelde bunu giyen kişiler he ama düzgünce baştan beri seven varsa lafım yok.

Abi ben milletin ne giyeceğine karar veremem belki ama kendi fikrimi söyleyebilirim? Bence iğrenç duruyor bu giysinin Amerikan filmleri hariç bir 13 yaşındaki eli bel altından 2 saniye ayrılmayan kişilerin kullanması ve bunu marifet gibi göstermeli çok yazık. Bir prestijiniz olsun velasıl, bunu giyince ne sana aşık oldum ne de sevdim tam tersine seni bir primat olarak görmeye başladım bu kadar basit bir konu.
Ben de sizin fikrinize karşı fikrimi belirtiyorum zaten :D. Ben kendi yaşantımdaki insanların giyimini kuşamını vs. umursama seviyemi belirttim ve tavsiye verdim. Dediğiniz kişiler giyim fark etmeksiniz her türlü şekilde ve her yerde var maalesef kurtuluşu yurt dışı ya da çok sakin bir yerde yaşamak. Ben öyle yapacağım şahsen çok gereksiz insan var :D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı