Herkesin T.C. Kimlik bilgisi nasıl ortada dolaşıyor?

Olga666

Kilopat
Dostlar bu Mernis data da değil sanırım. Bildiğiniz herkesin bilgisi var. Ve bunu herkes çok kolay bir şekilde yapabiliyor. Mesela arkadaşım bana kendi bilgilerimi falan attı, 2017'de doğan çocukların bile bilgileri varmış. Mernis data sadece 2009'da oy kullananlar için değil miydi? Peki yeni doğan çocukların bile bilgileri nasıl sızıyor? Bu çok büyük bir sorun. Bir ülke buna sahip çıkamayacaksa neye sahip çıkacak? Devlet bununla alakalı ne yapıyor?

Dostlar bu mernis data da değil sanırım. Bildiğiniz herkesin bilgisi var. Ve bunu herkes çok kolay bir şekilde yapabiliyor. Mesela arkadaşım bana kendi bilgilerimi falan attı, 2017'de doğan çocukların bile bilgileri varmış. Mernis data sadece 2009'da oy kullananlar için değil miydi? Peki yeni doğan çocukların bile bilgileri nasıl sızıyor? Bu çok büyük bir sorun. Bir ülke buna sahip çıkamayacaksa neye sahip çıkacak? Devlet bununla alakalı ne yapıyor?

Bununla ilgili bir konu açmıştım okuyabilirsin. Orada anlatmıştım bunun nasıl yapıldığını.

Dostlar bu Mernis data da değil sanırım. Bildiğiniz herkesin bilgisi var. Ve bunu herkes çok kolay bir şekilde yapabiliyor. Mesela arkadaşım bana kendi bilgilerimi falan attı, 2017'de doğan çocukların bile bilgileri varmış. Mernis data sadece 2009'da oy kullananlar için değil miydi? Peki yeni doğan çocukların bile bilgileri nasıl sızıyor? Bu çok büyük bir sorun. Bir ülke buna sahip çıkamayacaksa neye sahip çıkacak? Devlet bununla alakalı ne yapıyor?
Mernis 2015 Data, HSYS 2022 Data. HSYS 2022 Data'da 2022 doğumlu çocuğun bilgileri bile oluyor.

Anladım hocalarım ben bu ülkede daha fazla kalmak istemiyorum istere dünyanın en iyi ekonomisine sahip olsun gideceğim bir daha da dönmeyeceğim. Acımasız insanlar, kötü toplum, cahil halk, sorumsuz devlet. Bıktım artık bunlardan bu ülke hiç bir zaman düzelmeyecek gittikçe kötüye gidecek. Bu halkla çok çok çok zor.

Beyaz Kurt'un videosunda doktorların e nabız hesaplarının hacklenilerek yapldığı söyleniyordu

Anladım hocalarım ben bu ülkede daha fazla kalmak istemiyorum istere dünyanın en iyi ekonomisine sahip olsun gideceğim bir daha da dönmeyeceğim. Acımasız insanlar, kötü toplum, cahil halk, sorumsuz devlet. Bıktım artık bunlardan bu ülke hiç bir zaman düzelmeyecek gittikçe kötüye gidecek. Bu halkla çok çok çok zor.
Her şeyin sebebi aslında ülkenin durumunun kötüye gitmesi.Fakirlik arttıkça Data'lar, Kredi kartı dolandırıcılığı vs. daha çok artıyor ve döngüye giriyor. Sonucu artık ne olur bilmiyorum.

Anladım hocalarım ben bu ülkede daha fazla kalmak istemiyorum istere dünyanın en iyi ekonomisine sahip olsun gideceğim bir daha da dönmeyeceğim. Acımasız insanlar, kötü toplum, cahil halk, sorumsuz devlet. Bıktım artık bunlardan bu ülke hiçbir zaman düzelmeyecek gittikçe kötüye gidecek. Bu halkla çok çok çok zor.

2023'e göre bende gideceğim son umudum diğer sçeime kadar bekleyemem bu son şans ama oda kk sağ olsun bütün umutlarımızı yaktı.

SQL veritabanı açığı verdikleri için böyle bir şey yapılabiliyor. Kasten açık verdikleri kanaatindeyim çünkü o kadar devlet var hiçbirinin veritabanlarında böyle bir açık yok.

Devletler, sırf vatandaşlarının güvenliğini ve gizliliğini korumak için var aslında. Bir devlet, bunun sorumluluğu altından kalkamıyorsa o devlet iyi yönetilmiyordur.

SQL veri tabanı açığı verdikleri için böyle bir şey yapılabiliyor. Kasten açık verdikleri kanaatindeyim çünkü o kadar devlet var hiçbirinin veritabanlarında böyle bir açık yok.

Devletler, sırf vatandaşlarının güvenliğini ve gizliliğini korumak için var aslında. Bir devlet, bunun sorumluluğu altından kalkamıyorsa o devlet iyi yönetilmiyordur.

Çözülmeye uğraşılmıyor bence SQL açığı çözmek bu kadar zor olmamalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı