Hero 5A özelleştirilmiş sistem nasıldır?

Yoruichii

Yoctopat
Arkadaşlar ben çok fazla parçalardan, sistemden anlamıyorum o yüzden sizden Hero 5A sisteminin kendim özelleştirdiğim 2 farklı sistemi konusunda tavsiye istiyorum. İlk sistemde ASUS RTX3060 12 GB 192 bit modelini seçtim, 2. sistemde ise 3 fanlı INNO3D RTX3060 Ti 256 bit modeli seçili. Sizden istediğim iki ekran kartı arasından hangisini tercih etmeliyim? Anakart ve PSU'da bir değişiklik gerekli mi? Ve sıvı soğutma - ekstra soğutucu eklemeli miyim? İki sistemde 17.000 TL tutuyor aralarında 150 lira kadar bir fark var. 17-18 bin lira bandında farklı bir sistem öneriniz var ise onlara da tabii ki açığım.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    65,9 KB · Görüntüleme: 61
  • photo2.png
    photo2.png
    66,8 KB · Görüntüleme: 57

Bu daha mantıklı olur.

Bunun için de aynı sorularım geçerli. Anakartta, PSU da bir değişiklik yapmak gerekir mi? Kendi soğutucusu yeterli mi soğutu almak gerekli mi?

Dosya Ekleri

• dobla.png
    dobla.png
    65,7 KB · Görüntüleme: 55
Madem bütçeyi aşıyorum biraz kendimi zorlayarak 19.600 TL'ye RX6750 XT'li bir sistem toplasam nasıl olur? Burada anakart ASUS Prime B500 seçili.
Gayet mantıklı bir seçim. Bunu alacaksanız hayırlı olsun. Bu bütçede böyle başka bir sistem var mı bilmiyorum. Çok zorlamak istiyorsanız aynısının RX 6700 XT versiyonunu atayım. Ama bence zorlayın bütçeyi.

Dediğim gibi her öneriye açığım ancak 20.000'i geçemem ne yazık ki.
Pardon hocam bildirim geldiği gibi gördüm ben çok zorlamak istemiyorsanız RX 6700 XT atayım yazacaktım yanlış yazmışım. Bu bütçedeki en iyi seçim RX 6750 XT kartlı olan. Soğutucu olarak da id cooling yeterli.

20 bine belki arkadaşlar RX 6800 toplayabilir. @messinicocugu

Pardon hocam bildirim geldiği gibi gördüm ben çok zorlamak istemiyorsanız RX 6700 XT atayım yazacaktım yanlış yazmışım. Bu bütçedeki en iyi seçim RX 6750 XT kartlı olan. Soğutucu olarak da ID-Cooling yeterli.

20 bine belki arkadaşlar RX 6800 toplayabilir. @messinicocugu

İleriye dönük RX 6800 toplanabilecekse tabii ki onu tercih ederim, benim için önemli olan performans. RX 6800 ile 2K oynanabilir mi high-Ultra ayarlarda?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı