Hero5a - RTX 4060 sistem nasıldır?

enesiskk

Decapat

Bu sistemi ve bu monitörü alacağım. Normalde daha düşük bütçeyle daha düşük sistemlere bakarak başlamıştım ancak o kadar para vermişken şunu ver. Bu kadar vermişken onu ver diye diye 24.400TL tuttu. Sonuç olarak ise biraz tasarruf yapabileceğim bir şeyler var mı? Sistemde kısabileceğim yerler veya monitörde onu almak yerine 4bine bunu al diyebileceğiniz bir monitör, belki de Odyssey G3?
Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu sistemi ve bu monitörü alacağım. Normalde daha düşük bütçeyle daha düşük sistemlere bakarak başlamıştım ancak o kadar para vermişken şunu ver. Bu kadar vermişken onu ver diye diye 24.400TL tuttu. Sonuç olarak ise biraz tasarruf yapabileceğim bir şeyler var mı? Sistemde kısabileceğim yerler veya monitörde onu almak yerine 4bine bunu al diyebileceğiniz bir monitör, belki de Odyssey G3?
Önerilerinizi bekliyorum.
G3 gibi modeller asla alınmaz. G4 falan alınır anca.

G3 gibi modeller asla alınmaz. G4 falan alınır anca.
Sistem güzel ancak Samsung Odyssey G3'ten uzak durun. Ben kullanıyorum ama ilk fırsatta değiştireceğim. Ghosting mevcut epey.
Teşşekkür ederim hocam, bu sistemle karşılaştırılabilecek farklı bir sistem bulduğumdan konuyu kapatıp o iki sistemi karşılaştıracak şekilde farklı bir konu açacağım. Teşekkür ederim ikinizede

Toplam bütçe nedir? Kasa ve monitör toplam.
Hocam şimdi şöyle bakıyorum, sağlam bir monitör alıcaksam zaten 4 bini gözden çıkarttım. Kasa da 17 bin bütçeyle başlamıştım r5 5500 rx 6700 sistem için. E 2 bin verip daha iyisini almak varken diye düşünüp hero5a ya yöneldim işte. Yani baksan baksan 24 bin civarı veya şöyle diyeyim max 4-5 bine kadar monitör ve max 20bin(ne kadar az yaklaşırsak o kadar iyi) sistem diyebiliriz.

Toplam bütçe nedir? Kasa ve monitör toplam.
yeni bir konu açtım bununla ilgili ancak 1 saat civarıdır onay bekliyor. Onay kabul edilince sizi oraya da etiketleyeceğim

Hocam şimdi şöyle bakıyorum, sağlam bir monitör alıcaksam zaten 4 bini gözden çıkarttım. Kasa da 17 bin bütçeyle başlamıştım r5 5500 rx 6700 sistem için. E 2 bin verip daha iyisini almak varken diye düşünüp hero5a ya yöneldim işte. Yani baksan baksan 24 bin civarı veya şöyle diyeyim max 4-5 bine kadar monitör ve max 20bin(ne kadar az yaklaşırsak o kadar iyi) sistem diyebiliriz.

yeni bir konu açtım bununla ilgili ancak 1 saat civarıdır onay bekliyor. Onay kabul edilince sizi oraya da etiketleyeceğim

Monitör bu olsun.

Kasa için ayrı bir şekilde 25k bütçe olursa tadından yenmez.

i5 12400f seç.

Ramleri xpg spectrix 3600mhz seç +234tl.

25.500 oluyor.

Şahsen ben kasayı da değiştirmeni önerirdim. Vento 650w seçersen çok iyi olur +968 TL.

26.463 olacak.

Son düzenleme:

Monitör bu olsun.

Kasa için ayrı bir şekilde 25k bütçe olursa tadından yenmez.

i5 12400f seç.

Ramleri xpg spectrix 3600mhz seç +234tl.

25.500 oluyor.

Şahsen ben kasayı da değiştirmeni önerirdim. Vento 650w seçersen çok iyi olur +968 TL.

26.463 olacak.
Monitör dahil 25k demiş. (Kasa için ayrıca 25k bütçe oluşturursak yazmışsınız biliyorum.)

Monitör dahil 25k demiş. (Kasa için ayrıca 25k bütçe oluşturursak yazmışsınız biliyorum.)

Kasa vento +1100tl
Psu FSP 700watt +1000tl

Toplam 20.622

Monitörle beraber toplam 25k oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı