Hocam düşündüm ancak şimdi yüksek bir bütçeyle sağlam bir sistem dizerken gidip 2.el alırsam. İlerde sorun yaşatmasından korkuyorum, ben ömürlük bir sistem dizmek istiyorum yani, birinci amacım sistemin uzun gitmesi. Bu yüzden ikinci ele pek yönelemedim.Maliyeti kısmak adına 2. Ele yönelebilirsiniz komple sistem ya da parça bazında.
Hocam gerçekten bütçemi çok aşıyor, ilk başta o şekilde belirtsemde bütçemi zorlayan hali oydu yani. AMD R5 5500 - SAPPHIRE RX6700 - GIGABYTE A520M-K - 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da![]()
HAQQUS-GEN XIV (DDR4) / RYZEN 5 5600 / RX 6700 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16GB 3600MHz DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Kasa vento +1100tl
Psu FSP 700watt +1000tl
Toplam 20.622
Monitörle beraber toplam 25k oluyor.
Bu sistem üzerinden yenileme yapsak çok daha iyi olur. Ben zaten konunun başında belirttiğim bütçenin fazlalığından şikayetçi olup onu azaltmak için konu açmıştım. Teşekkür ederim şimdiden yardımınız için.