Heroes&Generals Çok FPS düşüklüğü

BerkayGO

Hectopat
Selamlar, Steam'de Heroes and generals diye bir oyun var, Sistem gereksinimlerinde (minimum)
  • İşletim Sistemi: Windows 7 32bits.
  • İşleci: Intel Pentium E2180 @ 2.00GHz / AMD Athlon II X2 250U.
  • Video Card: Radeon HD 4850 / GeForce 9600 GT.
  • Kullanılmayan RAM Miktarı: 3 GB RAM.
  • Boş Depolama Alanı: 2 GB Free.
  • Direct X Versiyonu: DirectX 11.
Minimum bu ama bende 4 GB RAM, Intel'i 3 3110 M, AMD Radeon HD 8570 M, DirectX12 var ama 10 FPS dahi alamıyorum, üstelik en düşük grafiklerde oynuyorum. Bunun nedeni ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, Steam'de heroes and generals diye bir oyun var, sistem gereksinimlerinde (minimum)
  • Işletim sistemi: Windows 7 32bits.
  • Işleci: Intel Pentium E2180 @ 2.00GHz / AMD Athlon II X2 250U.
  • Video Card: Radeon HD 4850 / GeForce 9600 GT.
  • Kullanılmayan RAM miktarı: 3 GB RAM.
  • Boş depolama alanı: 2 GB Free.
  • Direct X versiyonu: DirectX 11.
Minimum bu ama bende 4 GB RAM, Intel'i 3 3110 M, AMD Radeon HD 8570 M, DirectX12 var ama 10 FPS dahi alamıyorum, üstelik en düşük grafiklerde oynuyorum. Bunun nedeni ne olabilir?

Bende de aynı sorun var her yerde oyunun optimizadyonu kötü diyorlar şu an ekran kartı değiştirmeyi düşünüyorum şu anlık GeForce Now ile idare ediyorum internet hızın en düşük 4/2 ve kimse bağlanmıyorsa sıkıntı çıkmaz ama büyük ihtimalle daha iyi bir internet vardır GeForce Now'u size de tavsiye ederim saat 12.00'a kadar hiç sıra olmuyor 12'den sonra 24 kişi derken akşama kadar 400 kişiyi buluyor sıra sabah oynamanız için tavsiye ederim.

Radeon HD 4850 senin ekran kartından biraz daha güçlü, işlemciniz iyi. Son güncellemelerde sanırım yukardaki arkadaşın dediği gibi optimasyon sorunları tavan yaptı.

Ben HD Graphics 520 ile 20 FPS alabilirken artık 1 FPS aldım, oyunu sildim.

Radeon HD 4850 senin ekran kartından biraz daha güçlü, işlemciniz iyi. Son güncellemelerde sanırım yukardaki arkadaşın dediği gibi optimasyon sorunları tavan yaptı.

Ben HD Graphics 520 ile 20 FPS alabilirken artık 1 FPS aldım, oyunu sildim.
Bende de aynı sorun var her yerde oyunun optimizadyonu kötü diyorlar şu an ekran kartı değiştirmeyi düşünüyorum şu anlık GeForce Now ile idare ediyorum internet hızın en düşük 4/2 ve kimse bağlanmıyorsa sıkıntı çıkmaz ama büyük ihtimalle daha iyi bir internet vardır GeForce Now'u size de tavsiye ederim saat 12.00'a kadar hiç sıra olmuyor 12'den sonra 24 kişi derken akşama kadar 400 kişiyi buluyor sıra sabah oynamanız için tavsiye ederim.
Teşekkür ederim,zaten bende sildim. GeForce Now'ı denemeyi düşünüyorum.
24 Mbps sizce yeterli mi ? malum TürkTelekomdan çok ümitlenmiyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı