Heroes of Storm Gameplay Sneak Peek

Merakla beklenen, Blizzard'ın efsanevi karakterlerinin içinde bulunduğu Heroes of Storm'un Gameplay Sneak Pee'i yayınlandı. İyi seyirler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Videoda en çok dikkatimi çeken şeyler:

0:36 En soldaki yaratığı ilk görüşte Tidehunter'a benzettim. Ama sanırım Butcher (DotA 2'de Pudge). (1:05 ve 1:32'de var.)
1:11 Diablo biraz küçük olmuş :)
1:45 Lich King gösterişli bir ultiye (?) sahip.
Farklı harita modları olacak ve oyunda jungle'ın etkisi büyük olacak. Hero'ların grafikleri World of Warcraft grafiklerinin geliştirilmiş hali gibi geldi. Starcraft 2'den çok öge var.

Merak ettiğim şeylerden biri yetenek sayısının kaç olacağı. DotA'da (birkaç hero hariç) ve LoL'de (pasif yetenek hariç) 4 yetenek var ve bu her MOBA'da böyle olmak zorunda değil. Yine de farklılık geleceğini sanmıyorum...

Blizzard'ın yaptığı her oyun gibi bu da kaliteli olacaktır diye umuyorum ve büyük bir beklenti içindeyim. Çıkış tarihi boş olduğum zamanlara ayarlansa da doya doya oynayabilsem. Bu oyunu çok beğenirsem DotA 2 uzun uzun oynayıp da bıraktığım 2. MOBA oyunu olacak :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı