Steam Hesabı kısıtlı olan birine oyun hediye edebilir miyim?

Bay Soru

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i7-11800h, RTX 3050Ti, 16 Gb Ram
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Benim Steam hesabımda 130 TL civarı para var. Benim arkadaşım Steam hesabına daha önce para yatırmadığı için arkadaşlık gönderemiyorum. Acaba ona ETS 2 Hediye edebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Edebilirsiniz. Daha önce para yatırmasa da arkadaşlık gönderebiliyorsunuz diye biliyorum siz yatırdığınız takdirde. Yanlış biliyor da olabilirim. O yüzden kısıtlı hesaplarda arkadaş ekleme taktiğini yazıyorum;

1687436414047.jpeg

"Arkadaşlar" sekmesine tıklayacaksınız,

1687436441724.jpeg

"Bir Arkadaş Ekle" seçeneğine tıklayacaksınız,

1687436467101.jpeg

"Yeni Bağlantı Oluştur" seçeneğine tıklayıp arkadaşınıza yollayın. Arkadaşınız o linke tıklayınca Google açılacak ve Steam hesabına giriş yapmasını isteyecek. Steam hesabına giriş yapacak. Açılacak olan Google sayfasını kapatmayıp tekrardan o linke tıklayacak ve otomatik olarak arkadaş eklenmiş olacaksınız. Bunu en son 2 kısıtlı hesabı olan arkadaşlarımın hesabında denedim 1 hafta önce ve hâlâ işe yarıyordu. Bu şekilde arkadaş ekleyip sonrasında hediyenizi yollayabilirsiniz.

.....

Edebilirsiniz. Daha önce para yatırmasa da arkadaşlık gönderebiliyorsunuz diye biliyorum siz yatırdığınız takdirde. Yanlış biliyor da olabilirim. O yüzden kısıtlı hesaplarda arkadaş ekleme taktiğini yazıyorum;

Eki Görüntüle 1831738

Eki Görüntüle 1831740

Eki Görüntüle 1831741
"Yeni Bağlantı Oluştur" seçeneğine tıklayıp arkadaşınıza yollayın. Arkadaşınız o linke tıklayınca Google açılacak ve Steam hesabına giriş yapmasını isteyecek. Steam hesabına giriş yapacak. Açılacak olan Google sayfasını kapatmayıp tekrardan o linke tıklayacak ve otomatik olarak arkadaş eklenmiş olacaksınız. Bunu en son 2 kısıtlı hesabı olan arkadaşlarımın hesabında denedim 1 hafta önce ve hâlâ işe yarıyordu. Bu şekilde arkadaş ekleyip sonrasında hediyenizi yollayabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim. 😘

Peki bu şekilde yapsam banı kalkar mı

Hesap kısıtlı kalmaya devam eder ama oyun hediye edebilirsiniz, arkadaş olabilirsiniz hatta takas isteği bile gönderilebiliyormuş kısıtlı hesaba.

Eki Görüntüle 1831738

Eki Görüntüle 1831740

Eki Görüntüle 1831741
Başkan hediye gönderince bütün bilgileri girdikten sonra onayladım. Ve böyle bir uyarı veriyor sürekli. Bunun nedenini biliyor musun ?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-06-22 162921.png
    Ekran görüntüsü 2023-06-22 162921.png
    319,6 KB · Görüntüleme: 38
Konudan bağımsız 1 hafta sonra yaz indirimi başlayacak, o zaman indirimle alsana dostum, satış fiyatından neden alıyorsun.
Ben üniversite okuyorum. Hazırlık dayım. Büt'e kaldım. Vaatlerim vardı eğer geçersem Büt'ten arkadaşa oyunu alacaktım. ( Geçemezsem okul bitiyordu 😁) Bugün girdim Büt'e Kıl payı geçtim. Arkadaş google üzerinden ETS'yi indirmişti. Sildirdim ona şu an almam lazım. 😅😅. Sözüm var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı