Steam Hesabı kurtarılabilir mi?

Guanzo

Megapat
Daha fazla  
2015'te kullandığım bir Steam hesabımın mailini ve şifresini unutmuştum. Fakat bir e-pin sitesinden 2014 Ocak tarihli kullandığım Steam cüzdan kodunu görebiliyorum. Sizce bu Steam cüzdan kodunu teyit ederek Steam hesabımı geri almam mümkün mü?

Steam desteğine yazın. 2014 yılında açmış olduğum hesabımı kurtarmıştım ben.

2015'te kullandığım bir Steam hesabımın mailini ve şifresini unutmuştum. Fakat bir e-pin sitesinden 2014 Ocak tarihli kullandığım Steam cüzdan kodunu görebiliyorum. Sizce bu Steam cüzdan kodunu teyit ederek Steam hesabımı geri almam mümkün mü?

Denemekten zarar gelmez ancak Steam'in yöntemleri değişmediyse hesapta kullanılan mail, şifre, kodlar gibi bilgileri iletirseniz size tek kullanımlık şifre veriyorlardı en son.

Aldığınız keyi vs desteğe yazarsanız ve kendinizi iyi açıklarsanız yüksek ihtimalle hesabın sahibi siz olduğunuzu anlayıp verirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı