Hesabım çalındı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
¨ÇArşı sevdalısı¨ adında bir hesabım vardı. Dün akşam saatlerine doğru hesabımın Google üzerinden eşitlenmesinin kaldırıldığını duydum. Sonra hesaba giriş yapmaya çalıştığımda e-posta adresi ve şifresi değiştirilmişti. Hesabın şifresini ve e-postasını benden başka kimse bilmiyordu. Şu anda o hesabın üyeliği reddedilmiş galiba. Üyeliklerden baktım yoktu. Ayrıca hesabın imzasında Technopat yetkilileri'ne hakaret nitelikli kelimeler yazılıydı. Ve her soruya ¨Hesabımı kapatın lan!¨ Diye mesaj atmış yapan kişi. Sizden tek ricam, hesabımı bulup bana geri gönderebilir misiniz? Ayrıca bundan önce de hesap oluşturmaya çalıştım hepsi reddedildi. Lütfen bu hesabımı reddetmeyin. Güvenliğimden şüphe ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
çArşı sevdalısı adında bir hesabım vardı. Hesabımın şifresi, e-postası değişitirilmiş. Hesabımı nasıl alabilirim diyorum.

çArşı sevdalısı adında bir hesabım vardı. Hesabımın şifresi, e-postası değişitirilmiş. Hesabımı nasıl alabilirim diyorum.
Kayıtlardan anladığıma göre hesabınız çalınmamış görünüyor. Daha detaylı bir şekilde açıklamanız gerekecek.

Kayıtlardan anladığıma göre hesabınız çalınmamış görünüyor. Daha detaylı bir şekilde açıklamanız gerekecek.

Dün değil, dünden önceki gün akşam saatlerine doğru hesabımın bazı ayarları değiştirildi benim haberim olmadan. Sonradan hesabıma giriş yapmaya çalıştım ve e-postam ile şifremin değiştirildiğini fark ettim. Sonra yeni hesap oluşturup derdimi anlatmaya çalışayım derken fazladan hesap oluşturmanın ceza olduğunu unuttum. Sonra biraz bekledim ve cezanın kaldırıldığını fark ettim. Hesabımı kontrol etim ve imzamın değiştirildiğini gördüm. İmzada Technopat Yetkilileri'ne hakaret edildiğini gördüm. Sonra kontrol ettim ve bazı konulara ¨Hesabımı kapatın lan!¨ diye mesaj yazıldığını gördüm. Sizden ricam, çArşı sevdalısı adlı hesabımı inceleyip bana e-posta ve şifresini verebilmeniz. Eğer hesabımı bulursanız, bu hesabı şimdi kullandığım hesabımı kapatmanızı rica ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı