Steam Hesabım calındı

Umarım yarın kurtarırsınız hesabınızı muhtemelen şu an hesabınızdaki eşyalar vs. bir şey olmaması adına Steam önlem almıştır umarım. Merak ettim nasıl çaldılar acaba bir bilginiz var mı? Çünkü bazen gerçekten insanın boşluğuna geliyor.

Yani dostum Steam hesabımı hala izliyorum envanterde veya hesapta hareketlilik yok ve sunu söyleyeyim sadece GTA 4 Türkçe yama kurdum belki o yuzden olabılır ancak ben sunu anlamadım guard nasıl kaldırıldı? Bana onaylama kodu gelmedi telefondakı mesajlara baktım ve kod falan gelmedı her şey aniden oldu Gmail baktıgımda zaten is isten coktan gecmisti bende arkadaslarımda Steam destege yazdım bugün cevap geldi gerekli bilgileri Steam'e arz ettim umarım yarın hesap sıfırlanır ve bana iade edilir. Umarım calıntı kartlarla alisveris yapmayı denememistir
Not: Benim telefonumu tekrardan guard yapsam tekrar aynı problemle karsılasır mıyım diye dusunuyorum.

Yani dostum Steam hesabımı hala izliyorum envanterde veya hesapta hareketlilik yok ve sunu söyleyeyim sadece GTA 4 Türkçe yama kurdum belki o yuzden olabılır ancak ben sunu anlamadım guard nasıl kaldırıldı? Bana onaylama kodu gelmedi telefondakı mesajlara baktım ve kod falan gelmedı her şey aniden oldu Gmail baktıgımda zaten is isten coktan gecmisti bende arkadaslarımda Steam destege yazdım bugün cevap geldi gerekli bilgileri Steam'e arz ettim umarım yarın hesap sıfırlanır ve bana iade edilir. Umarım calıntı kartlarla alisveris yapmayı denememistir.
Not: Benim telefonumu tekrardan guard yapsam tekrar aynı problemle karsılasır mıyım diye dusunuyorum.

Hangi siteden kurdunuz Türkçe yamayı onunla ilgili olduğunu sanmam ama nereden kurduğunuz önemli dediğim gibi.

Hangi siteden kurdunuz Türkçe yamayı onunla ilgili olduğunu sanmam ama nereden kurduğunuz önemli dediğim gibi.
LAYN diye bir kanaldan aldım yamayı.

Umarım dostum bugün donus alırmısam cok güzel olur bence saat 16 veya 18 civarı cevap alırım bence.

Hesabı aldım.

Hesabı simdi aldım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı