Buyrun hocam profil fotosu:Profil foton için 5 TL veren çıkar ama fazlasını bekleme tasarım çok karışık olmuş biraz daha sade yapabilirsin. Çok fazla oyunun var birazını söyle Steam silsin.
Buyrun hocam profil fotosu:Profil foton için 5 TL veren çıkar ama fazlasını bekleme tasarım çok karışık olmuş biraz daha sade yapabilirsin. Çok fazla oyunun var birazını söyle Steam silsin.
Bir günde bile 4 saat CSGO oynayan ben nasıl toplam 2,5 saat oynayabildiğinizi merak ediyorum. Silah zoruyla mı oynattılar hocam?Troll derken hocam? Hesabım hakkında düşüncelerinizi sormak için dolu bir hesabım mı olması gerek?
Şimdi 5 TL veren de çıkmaz. Konuya gelen tepkiler o kadar iyi ki 5 dakikadır gülüyorum.Buyrun hocam profil fotosu:
Eki Görüntüle 1763972
Acaba modlar manuel mi onaylıyor, yoksa otomatik mi onaylanıyor da bekletiliyormuş gibi mi duruyor?Berbat ötesi. Bu konu neden onaylandı, anlamış değilim.
Bir günde bile 4 saat CS:GO oynayan ben nasıl toplam 2,5 saat oynayabildiğinizi merak ediyorum. Silah zoruyla mı oynattılar hocam?
Otoda galiba yad klasik konu başlığı olduğu için kabul edilmiştirAcaba modlar manuel mi onaylıyor, yoksa otomatik mi onaylanıyor da bekletiliyormuş gibi mi duruyor?
Yüksek ihtimalle.Otoda galiba yad klasik konu başlığı olduğu için kabul edilmiştir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.