Steam Hesabımda arkadaşlarıma otomatik link göderildi

SELAM BEBEK

Decapat
Daha fazla  
Steam hesabım sadece uygulaması üzerinden giriş yapılmıştı. Google'dan giriş yapınca bir anda tüm arkadaşlarima gift Card linki gönderildi her yerden çıkış yapıp şifreyi değiştirdim ek olarak Steam Guard bağlı olmasına ragmen yaşandı bu olay bunun sebebi nedir?

Vir.

Virüs taramasinda hiçbir şey çıkmadı zaten bu olay virüs yüzünden yaşansaydi Steam hesabima normal uygulama uzerinden giriş yapinca olmasi gerekiyordu fakat Google'dan giriş yapinca gercekleşti.

Hocam endişe etmenize gerek yok sessionid ile giris yapmıs olabilirler Steam hesabinizla bilmediginiz sitelere giris yapmayin mumkun oldukca.

Add guard ve Internet Download Manager ek olarak kucuk kardeşimin ekledigi başka bir eklenti vardi fakat şüphelenip kaldirmiştim o an, ismini hatirlamiyorum.

Add guard ve IDM gayet guvenilir hocam fakat kardesinizin ekledigi eklenti olabilir. Cunku bir kere erisim yetkisi verdikten sonra kaldirsaniz da pek ise yaramiyor. Geçmiş olsun diyelim umarim bir daha yaşanmaz.

Muhtemelen bilindik bir linke tıkladınız ve Steam görünümlü bir siteye Steam hesap bilgilerinizi girdiniz. Bu sebepten dolayı hesabınız da çalındı. Önünüze gelen linke tıklamayın ve her yere de hesap bilgilerinizi girmeyin. Çakma siteler, kendilerini zaten belli etmekte. Biraz dikkatli bakmak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı