Steam Hesabınız kısıtlanmıştır

stukacoming

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun sürelerdir Steam kullanıcısıyım, en azından benim için oldukça değerli olan hesabıma girdiğimde bugün böyle bir yasaklama ile karşılaştım.

sadas.png

Hesabımın değeri sebebiyle topluluk kurallarına aykırı herhangi bir davranışta bulunmadığıma eminim. Bu yasaklamanın ardından ivedilikle Steam desteğe yazı yazdım. Bu yasaklama hakkında bilgilerinizi, yasağı kaldırmak için izlemem gereken adımlar konusunda canı gönülden bana yardımcı olmanızı istiyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar uzun sürelerdir Steam kullanıcısıyım, en azından benim için oldukça değerli olan hesabıma girdiğimde bugün böyle bir yasaklama ile karşılaştım.

Eki Görüntüle 1800260

Hesabımın değeri sebebiyle topluluk kurallarına aykırı herhangi bir davranışta bulunmadığıma eminim. Bu yasaklamanın ardından ivedilikle Steam desteğe yazı yazdım. Bu yasaklama hakkında bilgilerinizi, yasağı kaldırmak için izlemem gereken adımlar konusunda canı gönülden bana yardımcı olmanızı istiyorum, teşekkürler.

Eğer CS:GO skin ticareti yapıyorsanız açılmaz.

Takas dediğiniz şey değil mi hocam zaten? Bu takasa girmez mi?

Bu Key-Drop hellcase gibi sitelerden alıp pahalıya satma gibi bir şey idi tam hatırlamıyorum bayağı bir konu açıldı bunun yüzünden ve çoğunda hesaplarındaki kısıtlama kalkmadı Steam'in yeni sözleşmesinizi çiğnedikleri için.

Hesabımda herhangi bir 3. Parti site girişi mevcut değil. Steam desteğe yazmadan önce özellikle kontrol ettim. Herhangi bir ticari amaç için kullanmadım ancak topluluklardan tanıştığım insanlar ile eşya takasları yaptığım olmuştu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı