"Hesabınızın Verileri Sızmış Olabilir" uyarısı

Makaleler
1
Merhaba. Yaklaşık bir ay önce Kaspersky Free yükledim. Ve bugün bir hata verdi. Ayrıntılara baktım 24 Mayıs 2019 Cuma diyor. Bugüne kadar başıma bir şey gelmedi. Fakat bu hata bugün geldi. Ne yapmalıyım?
PicsArt_12-13-11.01.18.jpg

Merhaba. Yaklaşık bir ay önce Kaspersky Free yükledim. Ve bugün bir hata verdi. Ayrıntılara baktım 24 Mayıs 2019 Cuma diyor. Bugüne kadar başıma bir şey gelmedi. Fakat bu hata bugün geldi. Ne yapmalıyım?
Eki Görüntüle 779155
Canva'da üyeliğiniz var mıydı?

Sistem canva adlı sitenin hacklendiğini düşünmüş ve böyle bir uyarı vermiş.Önlem amacıyla şifrenizi değiştirin.Değiştirirseniz sorun olmaz.

Canva veri saldırısına maruz kalmış ve kullanıcı e-posta ve şifrelerinin bir kısmı çalınmış. (Sizin ki var ya da yok bilinmez. %50 şans meselesi.) Eğer Canva hesabınızda kullandığınız bir şifreyi başka hangi hesapta kullanıyorsanız onların şifresini değiştirin. Olası saldırıları önlemek için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı