Hesap alırken dolandırıldım

Aga bilmediğimden soruyorum ama oyunda olsa bile bir alışveriş yapılmış ve vadedilen şey arkadaşa verilmemiş bu dolandırıcılığa giriyor savcılığa vs şikayet etse bence parasını alabilir.

Ve bu arada oyunun yardım sayfasından bir destek isterseniz çalındı vs diyerek bence geri alabilirsiniz hesabı.
Öncelikle hesap çalınmamış. Hesabı kendi rızasıyla vermiş.
Satışı olmaması gereken bir durumun satışının yapılması halinde herhangi bir dolandırıcılık durumunun olacağını düşünüyorum.
Adam"Ürünün satışı olmadığını parayı göndermeden önce fark ettim o nedenle parayı göndermedim. Hesaptan da çıkış yaptım" gibi bir savunma yapsa olay kapanır.
 
1000TL'yi İninal üzerinden Discord ile atmayı kabul ediyorsanız zaten dolandırılmanız normal, hangi oyun?
 
Hesap aldın mı, sattın mı? Şu konuları net bir şekilde, düzgünce açıklayarak yazmak bu kadar zor mu ya? Parayı nasıl atmadı, engelledi mi? Konuşmanız oldu mu? Tek tek sordurtmayın şunları.
 
"Size, işbu Hizmet Şartları’na kati şekilde uymanız şartına açıkça tabi olarak, Riot Hizmetleri’ni (ve Sanal İçerik’i) ticari amaçlarla değil, sadece kişisel amaçlarla ve sadece eğlence amacıyla kullanmanız için sınırlı bir lisans veriyoruz. Bu lisans münhasır değildir, devredilemez ve geri alınabilir. Hesabınızı feshetmemiz halinde, Riot Hizmetleri’ni ve Sanal İçerik’i kullanmanız için size verilmiş olan lisanslar derhal sona erecektir. Tarafımızdan bir sözleşmede açıkça yazılı olarak aksi yönde yetki verilmedikçe, Riot Hizmetleri’ni veya Riot Games fikri mülkiyetini, her tür bilgisayar yazılımı ve Sanal İçerik de dâhil olmak üzere, herhangi bir şekilde satmak, kopya etmek, takas etmek, ödünç vermek, üzerlerinde tersine mühendislik, kaynak koda dönüştürme, kaynak kod türetme işlemi yapmak, tercüme etmek, kiralamak, teminat olarak göstermek, aktarmak, yayınlanmak, devretmek ve dağıtmak hakkına sahip değilsiniz."

Geçmiş olsun.

Hizmet Şartları
 

Yeni konular

Geri
Yukarı