Steam Hesap çalındı ve tarayıcının dili değişti

OnurAlp|

Hectopat
Steam hesabıma bu sabah Steam Guard olmasına rağmen girilmiş ve tarayıcıda şu noodle yazısı dediğimiz dille görüntüleniyor. Client ise Türkçe. Şifreyi ve e-postayı değiştirdim ama tarayıcıdan girince dil hala böyle, nasıl düzelteceğim? (bu arada gelen Steam Guard mailleri falan da bu dilde, nasıl Türkçe yaparım tekrar?)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarayıcı ayarlar kısmından dil ayarınızı tekrardan Türkçe yapamıyor musunuz? Saldırıyı yapan kişinin kullandığı dille ilgili bir durumdur büyük ihtimal. Bunun haricinde sisteminizi güvenilir bir antivirüs yazılımı ile taratın - Karspersky veisare -.

Bu arada nasıl saldırıya maruz kaldınız? Bir linke mi tıkladınız?

Steam hesabıma bu sabah Steam Guard olmasına rağmen girilmiş ve tarayıcıda şu noodle yazısı dediğimiz dille görüntüleniyor. Client ise Türkçe. Şifreyi ve e-postayı değiştirdim ama tarayıcıdan girince dil hala böyle, nasıl düzelteceğim? (bu arada gelen Steam Guard mailleri falan da bu dilde, nasıl Türkçe yaparım tekrar?)

İndirdiğiniz bir şey cokie lerinizi çalmış (sizin oturum bilginiz her seferinde şifre girmeyin diye var eğer bir başkası o cokie yi kullanırsa şifre girmeden erişebilir) virüs taraması yap işini daha sağlama almak istersen format at.

Rusçamı oldu Rusçaysa bir Grub gibi bir şey var her şeyimi çalmaya çalışıyorlar bıktım artık bu arada Steam ayarlardan dilinizi Türkçe yapmayı deneyin.

Rusçamı oldu Rusçaysa bir Grub gibi bir şey var her şeyimi çalmaya çalışıyorlar bıktım artık bu arada Steam ayarlardan dilinizi Türkçe yapmayı deneyin.
Rusça değil

Arkadaşlar avast ve windows defender ile tarama yaptım bir sonuç çıkmadı.
Sorun tarayıcının kendisinde değil. Tarayıcıdan steamin sitesine girince site bu garip dilde görünüyor. Şifre değiştirme mailleri vs. de bu dilde geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı