Steam Hesap çalınması durumunda kanıt için tek bir fatura yeterli midir?

Rain1

Picopat
Steam'de şimdiye kadar gelen mailleri indirdim ama indirdiğim şeyleri hiç açmadım. Bugün bilgisayardan oturum açmayı denedim ama hata verdi ve indirdiğim mailler işe yaramayacak gibi duruyor. Olası bir hesap çalınma durumunda 1 tane bile fatura olsa kanıt için yeterli midir? Mailde fatura saklamayı sevmiyorum ama sırf bunun için 1 tane saklayayım diyorum ne olur ne olmaz. Bu yüzden eski mailler çalışmayacak gibi duruyor bundan dolayı yeni bir şey satın almam lazım yeni fatura için.

Faturalar dışında Steam hesabınızın sahipliği kanıtlamanız için pek çok yol var ancak tavsiyem Steam hesabınızın sahipliğini kanıtlamak için birden fazla kanıt bırakmanız yönünde. Kanıt niteliğindeki e-postaları arşivleyebilir, fotoğrafları bir klasörde biriktirebilir, kodları da bir not defterinde saklayabilirsiniz.

Bu makalelerden hangi bilgilerin hesap kurtarmada işe yarayacağını öğrenebilirsiniz.

Hesabınızda etkinleştirdiğiniz Steam anahtar kodları, harcamalarda kullandığınız kredi kartının son dört hanesi veya kart üzerindeki isim, hesapta kullanmış olduğunuzu hatırladığınız e-posta veya isimler, alışverişlerde kullanılan fatura adresi ve benzeri pek çok kanıt işinize yarayacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı