Şifrenizi unutursanız mail adresinize kod gönderilir, telefon numarasına kod gönderilir, steam guard üzerinden yapılır vs vs. Cd key istenmez.@OMFG EPIC
Hesaptan hesaba degisir diyorum, fakat anlatamiyorum. Hesabimin calinmis olmasi veya herhangi bir islem talebinde bulunmam önem tasimiyor. Sifremi unuttugum zaman ilk etkinlestirdigim oyun anahtarini kutunun üzerine yazip destek ekibine görsel göndermem gerekti. Kim demis her zaman alisveris detayi ve kart soruluyor diye? Ben bilmiyor muyum bana ne sorduklarini?
Her oyunda anahtar yok zaten. Uplay ve EA oyunlarında anahtar var genelde.Etkinleştirdiğim ilk oyun anahtarını hatırlamıyorum.Görebileceğim bir yer varmı?
Belli ki bilmiyorsun
Hesaptan hesaba değişen bir durum yok, direkt olarak alışveriş bilgileri yeterli.
forum.quartertothree.com
Eskiden bir ihtimal isteniyordu
niye inatlaşıyorsunuz ki?
Her oyunda anahtar yok zaten. Uplay ve EA oyunlarında anahtar var genelde.
Gayet okudum, arkadaş da haklıymış, bilmeden yorum yapıyorsunuz.Evet, ben bilmiyorum, ama siz biliyorsunuz.
Anlasilan o ki, okuma zahmetine de girmiyorsunuz.
Steam Kanıt için Eski CD Keyi İstiyor
Technopat durum şoyle. 15 yıllik digit hesabımın 2003 yılında Steam tarafindan Half Life Platinum Pack hediye edilmış. Hesabımın benim olduğunu kanıtlamam için o CD Key'i benden istiyorlar.www.technopat.net
Konu Eylül 2019'da acilmis. Hani oyun anahtarini istemiyorlardi? Bunun gibi yüzlerce örnek daha sunabilirim.
ilk sayfasında bir arkadaşın paylaştığı gibi, Steam kart bilgileri, banka transferleri gibi bilgileri ister.
rastgele hesap çalarım
Hesabin ilk sahibi benim, sonradan satin alinan hesaplarla direkt olarak bir alakasi yok. Ayrica neden görsel paylasmak zorunda? Böyle bir durum yoksa neden gelip konu acsin?
Alin baska bir örnek daha.
Steam CD-key nerede bulunur?
Selamun aleykum, Steam ile 1 ay'dan beri sıkıntı yaşıyorum oyun satın alamıyorum, destek ticket attıgımda hep benden CD key istiyorlar nerede bulabileceğimi de bilmiyorum. Bu Steam Destek Teknisyeni Ani'nin bana attığı yazı. If you have associated a phone number with your Steam account, please...www.technopat.net
Onu zaten ben ilk mesajda baglanti olarak paylastim. Görmemis olabilirsiniz.
Bu mantikla diger türlü de rastgele hesap calabilirsiniz. Basitse ve sansiniza güveniyorsaniz buyurun deneyin.
Konu yeterince dagildi. O yüzden daha fazla yorum yapmayacagim.
yardımına ihtiyacım var...Eki Görüntüle 982109
Al attığın konudan. Bir de bana "okumuyorsun" diyorsun.
Ki her şeyi geçtim, ben güvenlikten bahsediyorum sen diyorsun ki "e senin yöntemle de hesap çalınır"
Alışveriş bilgileri, alıcı - satıcı ve aracı arasındadır. Diğer şahıslara gitmez ki birinin eline geçsin de hesabı çalsın. Şaka falan yapıyorsun herhalde. Cidden 3 yaşındaki çocuğun bile açabileceği dandik oyun kutusunda yazan 10-12 haneli kodla, fatura numarası, onay numarası, kart numarası, fatura tarihi, kart sahibinin adı, fatura miktarı ve daha sayabileceğim onlarca değişkeni olan bir yöntemi bir mi tutuyorsun?
Gerçekten şaka falan olmalı.
Buyur dostum nedir durum?yardımına ihtiyacım var...
yardımcı olabilecek misin kral?Buyur dostum nedir durum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.