Steam Hesap kaça satılır?

Ancoda

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben Steam hesabımı bayağı dizdim. İçerisinde çoğu sevilen oyun vs. var ve oyunları indirimsiz topladigimda 28 k gibi bır fiyat çıktı. Satsam sizce kaç paraya satılır? (İndirimsiz topladım çünkü hangi oyun ne zaman indirime giriyor belli değil)

Merhaba ben Steam hesabımı bayağı dizdim. İçerisinde çoğu sevilen oyun vs. var ve oyunları indirimsiz topladigimda 28 k gibi bır fiyat çıktı. Satsam sizce kaç paraya satılır? (indirimsiz topladım çünkü hangi oyun ne zaman indirime giriyor belli değil)

Hocam hesabı Recep abi mi atacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçkin falan varsa en fazla 400 eder.

Merhaba ben Steam hesabımı bayağı dizdim. İçerisinde çoğu sevilen oyun vs. var ve oyunları indirimsiz topladigimda 28 k gibi bır fiyat çıktı. Satsam sizce kaç paraya satılır? (indirimsiz topladım çünkü hangi oyun ne zaman indirime giriyor belli değil)

1000TL'ye. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Başarımlarını, oyunlardaki saatlerini vb. hiçbir şey yazmamışsın ki. Hesabın linkini falan atsaydın kolaylıkla yardımcı olunabilir. En azından şu belki işini görebilir.
Şu foruma yazmadan önce Google'a yazsanız keşke.

Başarımlarını, oyunlardaki saatlerini vb. hiçbir şey yazmamışsın ki. Hesabın linkini falan atsaydın kolaylıkla yardımcı olunabilir. En azından şu belki işini görebilir.
Şu foruma yazmadan önce Google'a yazsanız keşke.
Bu tarz sitelerin verdiği değerin %5'ine alıcı bulabilirsek çok iyi. Benim hesaba 151k değer biçti :D

Hesabın linkini atsanız daha net bakabiliriz hangi oyun ne kadar değer ettiği önemli değil çok oynanması önemli. 1000 kişinin aldığı 150 dolarlık oyundan değer alamazsın örnek olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı