Hesap nasıl kaldırılır?

byjuck

Megapat
Bilgisayarı açınca ya hesap şifresi istiyor ya da pin istiyor. Pin kaldırıyorum bu sefer Outlook şifresi istiyor benden. PC'de 2 hesap var birini Outlook'tan kaldırıyorum sonra tekrar geliyor. Çok saçma bir durum yaşıyorum. Nasıl çözebilirim?

Ayarlara gel ayarlardan.
Hesaplar > Bilgileriniz yolunu takip et.
"Bunun yerine yerel hesapla oturum aç" seçeneğii seçip şifre yerine bir şey yazmadan next next de geç.
Bu bilgisayarı Microsoft hesabından yerel hesaba geçirir, Microsoft Store, Xbox gibi uygulamalardan çıkış yapmaz, giriş şifren de kalkmış olur.

Eğer hesap şifresi kalkar başka bir şifre isterse yaz.

Merhaba, bilgisayarın arama kısmına çalıştır yazıp içine girelim. Ardından gelen küçük pencereye netplwiz yazıp tamam dedikten sonra kullanıcı hesapları sayfası gelecektir. Üst kısımda gelişmiş seçeneğinden gelişmiş kullanıcı yönetimi ekranına geçiş yapın. Kullanıcılar alanı gelecek, orada kullandığınız hesaba sağ tıklayıp parola belirle diyelim. Parolayı her iki kısımdan da silip tamam deyin. Ayrıca yine kullanılan hesaba sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra "parola her zaman geçerli olsun" tiki işaretliyse kaldırın local olarak da şifre istemesin sizden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı