Şifrede sayı, işaret, türkçe harfler, büyük harf küçük harf kullanıp şifreyi uzun tutun, bilmediğiniz sitelere de girmezseniz steam guard da varken sorun çıkmaz.Benim Steam hesabım biraz değerli. O yüzden çalınmasını asla istemiyorum. Steam Guard'ı aktif ettim. Yapabileceğim başka bir şey var mı?
Şifrenizi kimsenin aklına gelmeyecek şekilde yapın. Cihaza virüs sokmamaya çalışın. Mailini kimseye kaptırmayın.Benim Steam hesabım biraz değerli. O yüzden çalınmasını asla istemiyorum. Steam Guard'ı aktif ettim. Yapabileceğim başka bir şey var mı?
İsimle ne alakası var?Hocam steam hesabınızın adını söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Nasıl bir destekte bulunacaksınız acaba?Hocam steam hesabınızın adını söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
3. Parti sitelere giriş yapmamak ve bağlantılara dikkat etmek.
Steam profilinizi gizleyin ama ne kadar fark ettirir bilmiyorum.
Şifrede sayı, işaret, türkçe harfler, büyük harf küçük harf kullanıp şifreyi uzun tutun, bilmediğiniz sitelere de girmezseniz steam guard da varken sorun çıkmaz.
Herkese teşekkürler şifreyi sağlamlaştırdım. Profili gizledim. Telefon numarası ekledim. Ve şuanda kaspersky tam tarama yapıyorum. Herkese teşekkürler.Şifrenizi kimsenin aklına gelmeyecek şekilde yapın. Cihaza virüs sokmamaya çalışın. Mailini kimseye kaptırmayın.
Rica ederiz iyi oyunlar.Herkese teşekkürler şifreyi sağlamlaştırdım. Profili gizledim. Telefon numarası ekledim. Ve şuanda kaspersky tam tarama yapıyorum. Herkese teşekkürler.
Benim Steam hesabım biraz değerli. O yüzden çalınmasını asla istemiyorum. Steam Guard'ı aktif ettim. Yapabileceğim başka bir şey var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.