kumar sitesi değil aslında takas sitesi alım satım için yani bunu profesyonel oyunculardan tutun büyük yayıncılar youtuberlar canlı yayında yapıyor bana çok adeletsiz geldiKumar sitesi ise yazdığınız site büyük ihtimal dediğim gibi dolandırıcılık şüphesindendir. Umarım kalkar. 15 yıl fazla.
Kumar sitesi değil aslında takas sitesi alım satım için yani bunu profesyonel oyunculardan tutun büyük yayıncılar YouTuber'lar canlı yayında yapıyor bana çok adeletsiz geldi
Anladım hocam cevap alınca yazarsan çok sevinirim bende alırsam belirticem burdaAynı sebepten 2 saat önce ban yedim. Herkes açıldıgını söylemiş o yüzden endişelenmene gerek yok. Steamın cevap vermesini bekleyeceğiz mecburen.
Açılsında şuan razıyım 1 2 güne fakat benim baktığım kadarıyla en fazla 12 saat içinde dönüş oluyormuş sen yinede sabah mailini kontrol et benceYazarım hocam ancak 1-2 güne ancak dönerler.
Açılmama şansı yok dostum. O konuda endişen olmasın.Açılsında şuan razıyım 1 2 güne fakat benim baktığım kadarıyla en fazla 12 saat içinde dönüş oluyormuş sen yinede sabah mailini kontrol et bence
Sağol hocam içime su serptin vallaAçılmama şansı yok dostum. O konuda endişen olmas
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.