Hesaplar sürekli çalınıyor

snowshade35

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Geçenlerde Epic Games ve Ubisoft hesabım çalınmıştı. Hesaplarımı geri aldım. Epic Games hesabında ülke Arjantin gözüküyordu, değişik bir kullanıcı adı almıştı. Neyse bu iki hesabı geri alıp mail adreslerini değiştirdim. 2-3 gün geçmedi yeni aldığım mail adresine giriş için devamlı kod geliyor. Kodu görür görmez değiştirdim şifreyi fakat artık dalga geçer gibi 2-3 dk sonra bir daha kod geldi. Yani McAfee'yi indirdim telefona tarattım ama çözüm bulamadım. Artık gerçekten rahatsız ediyor. Hesabı çalamaz orası ayrı ama ilerleyen zamanlarda yine mail değişecek yine çalacak. Bu durumu ben nasıl çözeceğim? Telefona res atarsam düzelir mi? Yardımcı olur musunuz? Veya VPN'i falan mı sileyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayara formata atayım o zaman, sonra tekrar güncellerim konuyu
Hocam alakasız olacak fakat yine de söylemek isterim. 2 sene önce bilgisayarıma trojan virüsü girmişti ve bende flashsız bir şekilde bilgisayara format atmıştım fakat bilgisayardan trojan virüsü silinmemişti. Flashlı format atmanızı tavsiye ederim. Format atmadan önce bilgisayarınızda trojan olup olmadığını iyice anlamak için bilgisayarınızı da taratın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı