Steam Hesaptaki VAC ban ileride bir sorun yaratır mı?

R1xy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba zamanında CS:GO'dan VAC ban yemiştim ama ona rağmen hesabımdaki başka oyunları oynamaya devam ettim ve hesbıma oyun almaya da devam ettim ama şimdi korkmaya başladım ileride hesabıma VAC bandan dolayı bir şey olur mu kapanabilir mi ya da oyunları oynamam engel olacak herhangi bir şey olur mu?

Steam'den diğer oyunları oynamanıza engel olan bir durum yok. İleride hesabınızı satamazsınız sadece o kadar ve tabii ki profilde VAC ban etiketi olduğu için kötü görünüyor.

Sizi korkutmak amaçlı değil kesinlikle fakat ilerde herhangi oyundan VAC banlı oyuncuların -oyun yayıncısının tercihine göre- oyuna tam erişim sağlayamama getirilebilir. (ilerde dediğimde belki en az 5-6 yıl çünkü Valve'ın böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum, belki hiç gelmez.)

Hiç bir şey olmaz. Olacak tek senaryo şu; X oyununa ait topluluk sunucusu kuruldu diyelim, sunucuyu kuran Y isimli şahıs sunucuya bağlanacak kişilerin profilinde daha önce VAC yasaklaması alıp almadığına göre sunucuya giriş çıkışlarına izin verebiliyor. Örneğin CS:GO'dan banlıysanız bası Rust topluluk sunucuları sizin sunucuya girmenize izin vermez. DayZ'de de vardı bir iki sunucuda ama çok sorun olacağını sanmam. Bu bahsettiğim çok nadir olan şeyler.

Steam'den diğer oyunları oynamanıza engel olan bir durum yok. İleride hesabınızı satamazsınız sadece o kadar ve tabii ki profilde VAC ban etiketi olduğu için kötü görünüyor.
Hocam haklısınız fakat satamazsınız kısmı biraz hatalı olmuş, HvH sektöründe hesap ne kadar eski ban yediyse *hava atmak için o hesapları satın alıyorlar.

Hocam haklısınız fakat satamazsınız kısmı biraz hatalı olmuş, HvH sektöründe hesap ne kadar eski ban yediyse *hava atmak için o hesapları satın alıyorlar.
Hocam bilgilendirme için teşekkür ederim. İlk defa sizden duydum bu bilgiyi. Ne değişik insanlar var ya. 😄

7 yıl sonra profilden siliniyor ban yediğinin yazısı fakat hala banlı kalıyorsun. Ek bilgi olarak yazayım dedim 😎

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı