Hey gidi eski günler

revivality

Kilopat
Makaleler
4
Merhaba,
Sitedeki çoğu üyenin tevellütü yetmez belki Türkiye'nin ilk Online Gaming sitesi sanane.com'u. CS 1.3, 1.6 sunucuları wcg, esl turnuvaları sitenin kendine özgün turnuva ve puanlama sistemli serverları. Dial-up bağlantı ile girip 300 ping ile oyun oynamaya çalışırdık ADSL VDSL fiber in kelime anlamlarının bile bilmediğimiz dönemlerdi 2000 ve 2002 dönemleri arası.

Bugün nereden aklıma estiyse archive.org üzerinden sitenin aktif olduğu yıllardaki görüntülere bakıp kurcalarken kendi profilimi bulup kimlik kartıma ulaştım ve inanılmaz bir duygu patlaması yaşadım. Yaşlandık beee deyip bir dal dumana vurdum kendimi :) inanılmaz duygu patlamaları yaşarken sanırım o zamanlar daha mutlu olduğumuzu daha huzurlu olduğumuzu düşündüm epeyce. Sistemsel olarak pek bir çeşit yoktu en ufak sistemlerle bile her türlü oyunu oynayabiliyordun eğlenebiliyordun benim PC bu oyunu kaldırır mı derdin yoktu ucundan bir yerden illaki kaldırıyordu o oyunu o bilgisayar.

Aşağıya kimlik kartımı bırakıyorum. Sistem özelliklerine dikkat edelim zamanının en sağlam bilgisayarıydı bu sistem. Şimdi 300 çeşit ekran kartı 200 çeşit anakart uğraşıp duruyoruz :)

1654614162689.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı