Heyecandan ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazar ne yazmış be (Gerçek hikayeden alıntıdır.)

Edit:

Siz işinize bakın evde misafir var rahat hissedemiyorum. Bugün 12'yi geçmeden yazmazsam top olayım. Whatsappida açmıyorum kız çevrim içi olup neden yazmadı ki demesin diye. Arkadaşlar öldüm sanmaya başladı mesaj
atamayınca onlarada.

Valla dizi gibi konu olmuş ya[emoji3]. Bu arada sana bir tavsiye. Bende bir ara bir kıza bu kadar aşıktım, onu düşünmeden geçirdiğim bir gün bile yoktu.(@Silinen üye hatırlar.) Sonra birgün cesaretimi topladım ve kıza kendisinden hoşlandığımı söledim. Ama ne yazıkki kız beni sadece arkadaş olarak gördüğünü söyledi. O gün hiç unutmam kendimi çok kötü hissetmiştim. Yani sonuç olarak bence kendini kötü sonada hazırlamalısın yoksa çok acı çekebilirsin.

Aynen, ilk mesajımda dediğim gibi reddedilirsen kesinlikle kafana takmayacaksın. Güleceksin, güçlü duracaksın.

Eee hadi bas mesajı ya, kaybedecek neyin var? :)

Valla dizi gibi konu olmuş ya[emoji3]. Bu arada sana bir tavsiye. Bende bir ara bir kıza bu kadar aşıktım, onu düşünmeden geçirdiğim bir gün bile yoktu.(@Silinen üye hatırlar.) Sonra birgün cesaretimi topladım ve kıza kendisinden hoşlandığımı söledim. Ama ne yazıkki kız beni sadece arkadaş olarak gördüğünü söyledi. O gün hiç unutmam kendimi çok kötü hissetmiştim. Yani sonuç olarak bence kendini kötü sonada hazırlamalısın yoksa çok acı çekebilirsin.

Kötü sona hazırım Allah yardımıcımız olsun :) . Kalp krizi sayısı dörde çıkmak üzere. Boşuna bekleyip bu acıyı fazlalaştırmak istemem kötü cevap gelirse de bir gün unuturum elbet. Kötü sona da üzülmem, öz güvenim gelişti nasıl olsa. Bunda utanılacak bir şey yok çünkü ben bu duyguyu engelleyemiyorum. Hayır derse de kaybedecek bir şey yok ben hala yaşıyorum. Bu arada bana saat 11:17'de yazmış yazınca kalbim abartısız 4-5 saat boyunca aşırı sert arttı, midemden bile hissediliyor hatta mideme bakarak görülebiliyordu kalp atışım. Neyse iyi düşünelim iyi olsun ben şimdi yazacağım konunun sonuna yaklaştık :) . Bu konunun bu kadar büyüyeceğini tahmin etmezdim, sağ olun.

Benim anlamadığım neden bu kadar heyecanlandın? Ha yüz yüze olsa anlardım da, mesajla bu heyecan ne? Seni yüz yüze iken düşünemiyorum. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim anlamadığım neden bu kadar heyecanlandın? Ha yüz yüzü olsa anlardım da, mesajla bu heyecan ne? Seni yüz yüze iken düşünemiyorum. :D

Ölürüm herhalde ama bi şunu yazayım da bünye böyle şeylere alışsın. Şuan mesajı yazdım göndere basıyorum. Kız inşallah şoka girmez :D . Allahım bir göndere basmak bu kadar zor olmadı ya ama mutluyum. :D oh be .

Edit:

Çok rahatladım cidden . Sadece göndere basarken yine heyecanlandım.

İnternet sağ olsun mesajı daha iletmemiş bile :D .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı