Hhwq uzantılısı fidye virüsü

bkrylmz

Hectopat
Bu uzantı ile daha önce uğşaran ya da çözümünü bilen bir arkadaş var mı? Bayağı bir konuya baktım ama aynı uzantı denk gelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Öncelikle geçmiş olsun. Zararlıyı temizlemek için bu rehberi uygulayın.

Şifrelenmiş dosyaları deşifre etmek için ise aşağıdaki rehberi uygulayın veya aşağıdaki çözümlere bakın:

Oluşabilecek sorunlardan sorumluluk kabul etmediğimi belirtmek isterim.

hepsini indirip tek tek denemedim sadece çözdükleri uzantılara baktım şans eseri birinin çözeceğine inanmıyorum ama öyle deneyip sonuca ulaşan varmı.

hepsini indirip tek tek denemedim sadece çözdükleri uzantılara baktım şans eseri birinin çözeceğine inanmıyorum ama öyle deneyip sonuca ulaşan varmı.
Uzantı farklı olsa dahi aynı şifreleme metoduna sahip olabilir, denemekten zarar gelmez.

@bkrylmz

Bu konuda "Şifresi çözülmeyen kullanıcıların yapması gerekenler" kısmında verilenleri yapın. @Dutchman hocama katılıyorum, bazı uzantıların şifreleme metodu aynı olabilir.

onları yaptım hocam yedekledim herşeyi zaten benim bi arkaşaın başına gelmiş 2 gün oldu daha ama çözümü 2 gün baktım heryere bulamadım şuan dediğiniz gibi hepsinde deniyorum dosyayı yolladım bi kaç yere teşkkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı