Hi2Games Kaçak Satış mı Yapıyor?

Sizi önerdim, alışveriş yapacağım zaman bakacağım ilk sitelerden biri bursagb ama gta5 indiriminin sürekli olduğunu söylediniz ancak 67TL olan Steam gta5 anahtarı 136TL oldu, indirim ne zaman bitecek diye iletişim bölümünden sormuştum ancak süresi olmadığını ve sürekli indirimde olduğunu söylemişlerdi ben de nasılsa süresi yok diye almaya üşenip sonra alırım diye düşündüm, dün oyunu almak için siteye girdiğimde sonuç hüsran, Steam de indirim olduğunda indirim yapıldığı söylendi. Keşke doğru bilgi verseydiniz daha önce alırdım.

Merhaba, ufak bir yanlış anlaşılma olmuş. Canlı destek birimimize gereken bilgilendirmeyi sağladık.

GTA 5 fiyatında sürekli olarak indirim yapmayı hedefledik. Bundan dolayı size "sürekli indirim" bilgisi verilmiş ve Steam'deki ek indirim süresinden bahsedilmemiş. Bundan dolayı BursaGB ailesi olarak sizden özür diliyoruz. Ayrıca benzer durumların yaşanmaması adına canlı destek birimimize kampanya içerikleri hakkında net bilgi aktaracak bir sistem geliştirdiğimizi belirtmek isteriz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı