Hiç aşık oldunuz mu?

Hiç olmadım, doğru kişiye henüz rastlamadım galiba. Nasıl bir duygu tarif etsenize
Melike Demirağ'dan Arkadaş şarkısını dinle, veya sözlerini oku, aşkın da tarifidir..

Evlat mı? Ben sadece daha önce başkasıyla birlikte olmayan birini kast etmiştim...
Ben 69 yaşındayım ve forum genç ağırlıklı olduğu için evladım sayılırsınız. Kullanılmamış aramak da aynı şey, 2.el değil sıfır istiyorum demek, aşkı böyle bir şey olarak düşünüyorsan hayat öyle olmadığını sana öğretecek demektir..

Bizim sınıf 76 kişi 50 kadarı kız, yarısından çoğu değil birkaçı hariç hepsi temiz. Onları da anlıyorsunuz zaten.

Anlaşılıyor ancak üniversite başlayalı henüz 1 ay oldu. Belki de lisede bu konuda deneyimleri olmuştur.

Gerçekten 69 yaşındaysanız, yaşınıza ve deneyiminize saygım sonsuz. Bence dediğiniz gibi hayat bunu bana öğretmeyecek, çünkü bu konu üstüne kafa yoracağım son şey .

Senin kafa yormana hiç gerek yok, hayat otomatik çalışır, ne ekersen onu biçersin şaşmaz prensibi ile..

En iyisini yapmışsın hayir gelmezdi o kızdan erkek arkadaşını benzeterek de içindeki yağları eritmissindir.

Oldum zamanın birinde de zamanı elinden kaybetmenin verdiği acı daha büyük.

Anlatabilir misin hocam.

Dün oldum ve 2 gündür sevgiliyiz.

Hayırlı olsun umarım hakkında en iyisi olur mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…