GoofBro Kilopat Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 559 Çözümler 2 6 Nisan 2021 #21 CS:GO'da aptalca öldüğüm için kicklenmiştim. Sinir krizi geçirdim monitörü kırdım ağladım durdum.
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.760 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #22 Sürprizbozan: TWD season 1 Lee... Bak gözlerim doldu yine.
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.473 Çözümler 1 6 Nisan 2021 #23 Sinirlendim ama ağlamadım.
KS KS Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #24 Tyrant dedi: Saçma gelebilir ama Cyberpunk'tı. Sürprizbozan: Spoiler Adam Smasher'ı öldürdükten sonra V "Triumph of the Johnny Silverhand." diye bağırdığında. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar duygusal bir sahne değil ki o. Ben şahsen onu öldürdüğümde üstüne taramalı ile sıkıp küfür ettim.
Tyrant dedi: Saçma gelebilir ama Cyberpunk'tı. Sürprizbozan: Spoiler Adam Smasher'ı öldürdükten sonra V "Triumph of the Johnny Silverhand." diye bağırdığında. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar duygusal bir sahne değil ki o. Ben şahsen onu öldürdüğümde üstüne taramalı ile sıkıp küfür ettim.
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.959 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2021 #25 LoL'de 30 kilim olduğu maçı kaybedip haklı olarak ağlamıştım. Çok nadir bu kadar iyi oynarım. O da smurf hesapta.
LoL'de 30 kilim olduğu maçı kaybedip haklı olarak ağlamıştım. Çok nadir bu kadar iyi oynarım. O da smurf hesapta.
B BlueMagic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 2.259 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı olmaya çalışıyor. 6 Nisan 2021 #26 Kurgu hikayeler için ağlayacağımı hiç sanmıyorum. En fazla üzülürüm ki oda zor. Anca gerçek drama hikayesini konu alan bir oyun falan olur belki o zaman ağlarımdır ki onda da beni bayağı içine çekmesi lazım oyunun.
Kurgu hikayeler için ağlayacağımı hiç sanmıyorum. En fazla üzülürüm ki oda zor. Anca gerçek drama hikayesini konu alan bir oyun falan olur belki o zaman ağlarımdır ki onda da beni bayağı içine çekmesi lazım oyunun.
EmrahGK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.451 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :) 6 Nisan 2021 #27 Mafia II sonu....
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #28 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyunu yıllarca oynayıp da ağlamayan duygusuzdur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyunu yıllarca oynayıp da ağlamayan duygusuzdur.
Qualty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.168 Makaleler 1 Çözümler 5 6 Nisan 2021 #29 Ağlamak evet ağlamak daha dün ağlamıştım evet sinirden evet ana bacı söverek evet koltuğu yumrulaşarak evet.
Ağlamak evet ağlamak daha dün ağlamıştım evet sinirden evet ana bacı söverek evet koltuğu yumrulaşarak evet.
Femto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 2.191 Makaleler 12 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #30 Undertale oynarken hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. Hatta onu geçtim, tepki videolarını izlediğimde bile ağlamıştım.
Undertale oynarken hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. Hatta onu geçtim, tepki videolarını izlediğimde bile ağlamıştım.