Hiç mesaj gönderimine kapattığınız konu oldu mu?

DivineTitan

Centipat
Katılım
21 Ağustos 2023
Mesajlar
1.097
Çözümler
2
Yer
Antalya
Canım sıkıldı biraz. İnsanların bu tür olaylarını dinlemek istedim, oldu mu? Kendi anımı anlatmak amacıyla açmadım konuyu ama, evet hafif de olsa bir kavga çıkmış gibi bir şey olmuştu, benim oldu. (Aylar önce herhalde) Mesajlarım'ın çoğu falan silinmişti. İyi ki uyarı yememişim diyorum şu an. Hiç öyle kavga vb ettiğiniz oldu mu? İsim vb vermenize gerek yok. Vermezseniz daha iyi olur.
 
Birkaç senedir buradayım. Sanaldan kavga etmiyorum. Mesela kavga başlayacak gibi olsa bildirimleri kapatıp birkaç saat başka şeyler yapıp geri dönüyorum. Kavga da bitmiş oluyor.

Ne güzel, Allah herkese öyle sabır nasip etsin kardeşim. 😄 (2018 yılından beri Discord, 1-2 yıldır Technopat Sosyal kullanan birisi olarak söylüyorum e-postasını kaybettiğim hesaplar vardı)
 
Gereksiz ya sanaldan kavga etmek :D. Yazdığınla kalıyorsun. Yüz yüze olmadığımız sürece tartışmalara kapalıyım.

Haklısın zaten kavga yanlısı da değilim de, bazen, yok yok her zaman dayanamıyorum genelde. En ufak saçma sapan hareket ederse birisi, önce sakince bir şeyler derim de anlamazsa bilmem ne bilmem ne devam eder öyle. Eskiden oyun oynarken karşı tarafın klanına girmiştim. Bir şeyler yazmıştım. O da "come my Home and ı destroyed you" deyince r taktım. 😃 genelde laflarla kalıyor dediğiniz gibi de, insan içini de dökmek istiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı