Ben 8 yaşımdayken erik çekirdeğini yutuyordum, az daha midem yırtılıyordu. Son anda su verdiler, hastaneye gittim. Ameliyatla boğazımın tarafında takılanı aldı. Boğazımdan yutarsam midemi kesicekti ya da boğularak ölücektim. Çok korkunçtu.
Evet aptal arkadaş yaktı. Bir daha konuşmadık.
İlk söndürdük karton ile vurduk falan ama sonra bir rüzgar esti birden 3 4 metreye yayıldı ateş. Zaten ateş gündüz pek belli olmuyor. Millet kaçınca korkuyla ben de kaçtım. Eski bir olay 3 4 yıl oldu.
70 küsür yaşında traktör kullanıp römork ile birlikte sağa sola bakmadan dönüp iki şeride de kaplayan traktöre çarpmamak için sola kayınca 3-4 metre derinlikte dereye arabayla uçmayı 1.5 metrelik kum tepesi kurtarmıştı. O günden beri traktörler den nefret ederim çoğunun aynası bile yok.
Çok küçükken olduğu için ailemin anlattıklarını anlatacağım bir gün eski tofaşımızla yolculuk yaparken bariyerlere çarpmışız oradanda tırın önüne az kalsın tır bizi biçecekken tırcı durabilmiş ve bende çizik bile yoktu ailemin anlattığına göre öyle.
Ölüm dediğin nedir ki gülüm, ben senin için yaşamayı göze almışım. Şaka bir yana benim her günüm ölüm gibi zaten, malum ülkemizde trafikte her gün motosiklet sürmek kolay değil.
Bisikletle tofaşa giriyordum adam öyle bir sövmüştü ki anlatamam+paslı telle bileğimi delmiştim+bıçaklanıyordum kaçmak işe yaradı+çok feci dayak yemiştim intikamımı aldım
Evet döndüm. Bir gün bisiklet sürüyordum arkadaşımla hava bayağı yağmurluydu bizim evin orada yokuş vardı baya dikti. Bir kaç kez kaydım bir şey olmadı son kez kayayım dedim kaydım ve bisiklet in kontrolünü bir anda sağlıyamadım baya bir hızlı bir şekilde arabanın camına kafam giriyordu hemen kendimi attım bisikletten. Kendimi yere attığımda çenem yere çok sert bir şekilde sürtündü ve çenemdeki etler sarktı. Hemen en yakında ki sağlık ocağına gittik çenemi tutmak için bir şeyle bantladı adını tam hatırlamıyorum. Sonra hastaneye gittik dikiş attılar hala izi duruyor çenemde.