Hiç ölümden döndünüz mü?

• Konuyu başlatan 156318
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 156
  • Görüntüleme 11.620
5 kere döndüm. Birincisi bebekken geçirdiğim kanlı ishaldi. İkincisi mahallede bir kavgada bıçaklanıyordum az kalsın. Üçüncüsü kafamı çok sert bir yere çarpmıştım. Sanırım bayılmıştım halsizlikten o sırada betona gelmişti kafam. Dördüncüsü az kalsın boğuluyordum (yüzme bilmediğim zamanlar) suda. Beşincisi ise az kalsın tırın altında kaldığım İstanbul yolculuğuydu. Tırın biri beni sıkıştırdı az kalsın çarpacaktı. Neyse ki öyle bir şey olmadı. Şimdi bakıyorum da verilmiş sadakam varmış. :) Hayat film şeridi gibi geçiyor insanın gözünden bazen.

5 kere döndüm. Birincisi bebekken geçirdiğim kanlı ishaldi. İkincisi mahallede bir kavgada bıçaklanıyordum az kalsın. Üçüncüsü kafamı çok sert bir yere çarpmıştım. Sanırım bayılmıştım halsizlikten o sırada betona gelmişti kafam. Dördüncüsü az kalsın boğuluyordum (yüzme bilmediğim zamanlar) suda. Beşincisi ise az kalsın tırın altında kaldığım İstanbul yolculuğuydu. Tırın biri beni sıkıştırdı az kalsın çarpacaktı. Neyse ki öyle bir şey olmadı. Şimdi bakıyorum da verilmiş sadakam varmış. :) hayat film şeridi gibi geçiyor insanın gözünden bazen.

O sadakanında ötesinde bir şey olabilir bence.

Film gibi cok fazla var. Uçurumdan düşme. En kötüsü benzinlik patlatıyorduk az daha.

Şöyle düşünün çift şeritli yol var. Karşısında kuru otlar ve bir adet elinde çakmak olan aptal bir arkadaşınız.
Sonuç kaçarken ayaklarım arkama vuruyordu. Elimde tablet ve şarj aleti, terlikle koşuyorum.
Ertesi gün bir baktık alan simsiyah olmuş.

Şöyle düşünün çift şeritli yol var. Karşısında kuru otlar ve bir adet elinde çakmak olan aptal bir arkadaşınız.
Sonuç kaçarken ayaklarım arkama vuruyordu. Elimde tablet ve şarj aleti, terlikle koşuyorum.
Ertesi gün bir baktık alan simsiyah olmuş.
Yaktı mı cidden çakmakla?(Sizi değil ot gibi mesela)

Ölümden değil de, geçen gün tam uyuyacakken düşüyorum sandım ve bağırdım. Aslında düşmüyormuşum...

Küçükken tatile gitmiştik. O zamanlar küçük olduğum için yüzemiyordum. Simit kafamdan çıkınca havuzun dibini boyladım. Annem o an çok bağırmış. Sonra ben çırpına çırpına çıktım.

O sadakanın da ötesinde bir şey olabilir bence.
Vallahi hocam Allah korumuş beni. :D Bebekken az kalsın ölüyordum ben kanlı ishal yüzünden. Halen de etkileri var o ishalin benim üzerimde. Neyse ki atlatmışım o hastalığı. Beni en çok etkileyen ise o tırın altında kalma macerası. Elim ayağım titredi o gün. Adam görmüyor beni inatla üstüme sürüyor. Çok şükür altında kalmadım o tırın. :) Yoksa şu an tahtalı köydeydik. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı