J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 8 Haziran 2020 #11 Silinen üye dedi: Hocam bu gerçek mi? Gerçekse bence kaldır. Milletin başı belaya girmesin boşuna. Genişletmek için tıkla... Ben okudum tövbe ya rabbim ya gece gece uyuyamıyacağım.
Silinen üye dedi: Hocam bu gerçek mi? Gerçekse bence kaldır. Milletin başı belaya girmesin boşuna. Genişletmek için tıkla... Ben okudum tövbe ya rabbim ya gece gece uyuyamıyacağım.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 8 Haziran 2020 #12 Silinen üye dedi: Ben okudum tövbe ya rabbim ya gece gece uyuyamıyacağım. Genişletmek için tıkla... Sabah ezanına kadar otur, gerisi kolay. Alemlerine ışınlanıyor cin arkadaşlar.
Silinen üye dedi: Ben okudum tövbe ya rabbim ya gece gece uyuyamıyacağım. Genişletmek için tıkla... Sabah ezanına kadar otur, gerisi kolay. Alemlerine ışınlanıyor cin arkadaşlar.
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 8 Haziran 2020 #13 Silinen üye dedi: Sabah ezanına kadar otur, gerisi kolay. Alemlerine ışınlanıyor cin arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Felak ve Nas okuyorum şimdi.
Silinen üye dedi: Sabah ezanına kadar otur, gerisi kolay. Alemlerine ışınlanıyor cin arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Felak ve Nas okuyorum şimdi.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 8 Haziran 2020 #14 @acv Fotoğrafı silinmesine rağmen bir şekilde açtım, doğru mu bu? Cidden çağırdım mı?
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 8 Haziran 2020 #15 Allah'tan açmadım ya ama bir yandan merak ediyorum ne var acaba?
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 8 Haziran 2020 #16 Exinie dedi: @acv Fotoğrafı silinmesine rağmen bir şekilde açtım, doğru mu bu? Cidden çağırdım mı? Genişletmek için tıkla... Felak ve Nas oku.
Exinie dedi: @acv Fotoğrafı silinmesine rağmen bir şekilde açtım, doğru mu bu? Cidden çağırdım mı? Genişletmek için tıkla... Felak ve Nas oku.
İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 8 Haziran 2020 #17 Arkadaşlar çağırdım R9 3900X 2080 Ti sistem getirdi çok mutluyum sizde denyin.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 8 Haziran 2020 #18 Megaton dedi: Allah'tan açmadım ya ama bir yandan merak ediyorum ne var acaba? Genişletmek için tıkla... Cin çağırma duası yazmış ve Arapça yazılar var. Bir de korkunç bir fotoğraf.
Megaton dedi: Allah'tan açmadım ya ama bir yandan merak ediyorum ne var acaba? Genişletmek için tıkla... Cin çağırma duası yazmış ve Arapça yazılar var. Bir de korkunç bir fotoğraf.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 8 Haziran 2020 #19 Megaton dedi: Allah'tan açmadım ya ama bir yandan merak ediyorum ne var acaba? Genişletmek için tıkla... Gözleri beyaz olan birisi var ve altta da bir dua var, ve "Az önce cin çağırma duası okudunuz, iyi geceler." diye bir not var.
Megaton dedi: Allah'tan açmadım ya ama bir yandan merak ediyorum ne var acaba? Genişletmek için tıkla... Gözleri beyaz olan birisi var ve altta da bir dua var, ve "Az önce cin çağırma duası okudunuz, iyi geceler." diye bir not var.
İsimyok08 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2018 Mesajlar 1.293 Çözümler 2 Yer İsimsiz Şehir 8 Haziran 2020 #20 Exinie dedi: @acv Fotoğrafı silinmesine rağmen bir şekilde açtım, doğru mu bu? Cidden çağırdım mı? Genişletmek için tıkla... Böyle şeylere inanmayın
Exinie dedi: @acv Fotoğrafı silinmesine rağmen bir şekilde açtım, doğru mu bu? Cidden çağırdım mı? Genişletmek için tıkla... Böyle şeylere inanmayın