Hiç paranormal bir olay yaşadınız mı?

Ben eskiden çok korkardım cinden tuvalette bile yalnız kalınca titrerdim sonra koridor karanlıktı cinlere ana bacı girim o gün bu gündür korktuğumda aynısını yaparım ve korkmam deneyin.

Ben eskiden çok korkardım cinden tuvalette bile yalnız kalınca titrerdim sonra koridor karanlıktı cinlere ana bacı girim o gün bu gündür korktuğumda aynısını yaparım ve korkmam deneyin.

Ne devrik cümle olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam paranormal demesekte bir gün akşam arkadaşlarla dolaşırken her yeri kanlı biri gördük adam "laaaaannnnn." Diye bir bağırdı 5 kilometre koştuğumu hatırlıyorum.

Alkol+dayak=kan+laaaaan.

Gömülü altınların yerini falan söylese neyse, hiçbir şey yapmadan gitti. Cinlik yapıyor ...

Hahahah . Adamlar altına tapıyor resmen. Yakında döviz işine de giricekler miş zaten şimdiden yastığın altına dolar Euro falan stok edin. Dolar 8’i görür yakında bu işe el atarlarsa...

Hahahah . Adamlar altına tapıyor resmen. Yakında döviz işine de giricekler miş zaten şimdiden yastığın altına dolar Euro falan stok edin. Dolar 8’i görür yakında bu işe el atarlarsa...

Kedi kesip yiyor bunlar kediiiğ.

Tam paranormal demesekte bir gün akşam arkadaşlarla dolaşırken her yeri kanlı biri gördük adam "laaaaannnnn." Diye bir bağırdı 5 kilometre koştuğumu hatırlıyorum.

Yanına yaklaşıp sarılacaksın kalbini okşarken aynı zamanda bir öpücük kondurursan hiçbir şey yapmıyorlar. Boşuna 5 km yorulmuşsunuz.

O yazı dua değil. Allah'ı inkar edip ismi verilen canlıyı yaratıcı vasfına sokan bir yazı. "Allah'tan başka ilah(yaratıcı) yoktur" ifadesini değiştirip (haşa) ...Dan başka yaratıcı yok yazıyor. Resimden korkanlar Google'a beyaz lens yazıp aratın. Çıkan sonuçlara görsellerde bakın ve doya doya gülün kendinize. Beyaz lens sizi bu kadar etkilemiş olmamalıydı. Kırmızı ve siyah lensler de fena değil. Onlara da bir bakın. Bakın dedim ama lens takan insanlardan korkmazsınız umarım hayırlı geceler.

Kedi kesip yiyor bunlar kediiiğ.

Temmuz’da keçi güncellemesi geliyormuş.
Ananı avradını... Cinmin alay ettik dışarıda kediler kafayı yedi bildiğiniz tüm duaları okuyup yatın. Ben kaçıyorum bir şey olmazsa bana bu gece öğlen dönüş yaparım. Eğer olurda yapmazsam Technopat yetkilileri konumumu bulursunuz herhalde IP adresimden falan olayı açıklarısınız bizimkilere. İyi geceler.

Geçen yıl köyde tanıdığım abi ve onun kuzenleri var idi, gece yarısı 12 gibi ıssız yoldan yürüyerek gittik ve alkol vb. içtik. Tabii tanıdığım abi ile tek başıma eve döneceğim ama abi zaten sarhoş hiçbir şey anlamıyor, bir de dağlık alan ayı kurt ne ararsanız var üstüne karanlık eklenince aşırı derecede ürkütücü oluyor ve bir yol vardı anlamışsınızdır o yolda ne olduğunu gece gece demek istemiyorum bir şey gördüm ve bir daha köye zor giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…