Hiç paranormal bir olay yaşadınız mı?

Ben cin çağırdım bir tane geldi, evde dolaştı biraz sonra 150 TL servis ücreti istedi. Ben de hiçbir şey yapmadın, hiçbir bilgi vermedin bu neyin ücreti dedim.

Abi zaten bizim gelmemiz ücret dedi. Servis ücreti varmış. Biz bununla bayağı tartıştık, sizi şikayet edeceği dedim.

Sonra uyandım, rüya görmüşüm.

Ben cin çağırdım bir tane geldi, evde dolaştı biraz sonra 150 TL servis ücreti istedi. Ben de hiçbir şey yapmadın, hiçbir bilgi vermedin bu neyin ücreti dedim.

Abi zaten bizim gelmemiz ücret dedi. Servis ücreti varmış. Biz bununla bayağı tartıştık, sizi şikayet edeceği dedim.

O nasıl rüya öyle :D bende üstü kapalı bir şekilde konuyu kilitliyorum anladım :D :D.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kanka ben direkt karttan para çekıyorlar sorgusuz diye biliyorum sana iyi kalplisi denk gelmiş.

150 TL istediğine göre tahmin ediyorum ki birkaç sene önce gelmişler ki bu kadar ucuz geçen bana da 500 TL fiyat çektiler.

Gömülü altınların yerini falan söylese neyse, hiçbir şey yapmadan gitti. Cinlik yapıyor ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı