Hiç tanınmayan kıza nasıl adım atılır?

Makaleler
4
Herkese selamlar. Hızlıca olaya giriyorum. Bundan birkaç hafta önce bir geziye gittik. Hoca okuldan 15 kişi seçti aralarında ben de vardım. Orada bir kız gördüm kızdan biraz hoşlandım açıkçası. Fakat yanında 2 3 tane kız arkadaşı olduğu için gidip konuşamadım, olmasa belki gidip sohbet açabilirdim belki.

Sonra bugün beden dersinde kızın sınıfı ile aynı derslerde beden yaptığımızı fark ettim.
Kızla şu anda hiçbir tanışıklığım yok, sevgilisi filan var mı bilmiyorum. Ortak bir arkadaş var fakat onla çok samimi değilim ama aramız kötü değil.

Ben bu kıza nasıl adım atabilirim? Kız biraz ağır gördüğüme göre nelerden hoşlanabilir?

Kızı boş gördüğünde yanına git selam de, dersler hakkında muhabbet aç, konuşmak istiyorsa ilgisi vardır. Sonraki gün kızın yanına gitme, kız gelirse ayaküstü konuş. 3-4 gün sonra kahve çay içmeye davet et, tamam derse iş bitmiştir, hayır derse başka kız bul. Senin yanına gelirse ilk konuştuktan sonraki gün, yine başka kız bul bence, kolay olursa iş güzel gitmiyor.

Kızı boş gördüğünde yanına git selam de, dersler hakkında muhabbet aç, konuşmak istiyorsa ilgisi vardır. Sonraki gün kızın yanına gitme, kız gelirse ayaküstü konuş. 3-4 gün sonra kahve çay içmeye davet et, tamam derse iş bitmiştir, hayır derse başka kız bul. Senin yanına gelirse ilk konuştuktan sonraki gün, yine başka kız bul bence, kolay olursa iş güzel gitmiyor.
Hocam kız biraz soğuk gibi genel olarak pek cesaret edemiyorum.
Beden dersiniz ortakmış işte ne güzel. Top oynuyorsa oyununa katıl, oturmayıp kenarda oturuyorsa sen de otur, bi şeyle uğraşıyorsa oradan gir konuya.
Kenarda oturuyor ama arkadaş grubu ile yanına gitmeye çekiniyorum.

Hocam kız biraz soğuk gibi genel olarak pek cesaret edemiyorum.

Kenarda oturuyor ama arkadaş grubu ile yanına gitmeye çekiniyorum.
Knk en kötü n'olabilir ki? En fazla tersler, o zaman da daha denemezsin. Pazartesi git kızın yanına selam de adım at ve rahat ol, İngiltere kralına selam vermiyorsun sonuçta.

Knk en kötü n'olabilir ki? En fazla tersler, o zaman da daha denemezsin. Pazartesi git kızın yanına selam de adım at ve rahat ol, İngiltere kralına selam vermiyorsun sonuçta.
Çarşamba ortak beden var konuşuyorum o zaman.
Arkadaşlar hala konuşamadım yarın yemin ettim ne olursa olsun konuşçam son taktik verebilir misiniz? Kızla hiç muhabbet yok daha önce aynı projede yer aldık oradan yürücem

Naptınız hocam
Hocam konuyu açma üzerinden 1 ay geçti hala konuşamadım ilk birkaç kez tek görmedim tek gördüğüm zaman da acil işlerim vardı. Ama ortak arkadaş buldum kız bizi aynı ortama filan sokacak. Salı günü de tek görürsem kesin konuşacağım yemin ettim. İlk ortak projemizden bahsedeceğim sonrası için ne demem gerek hakkında yarın konu açacağım.

Hocam konuyu açma üzerinden 1 ay geçti hala konuşamadım ilk birkaç kez tek görmedim tek gördüğüm zaman da acil işlerim vardı. Ama ortak arkadaş buldum kız bizi aynı ortama filan sokacak. Salı günü de tek görürsem kesin konuşacağım yemin ettim. İlk ortak projemizden bahsedeceğim sonrası için ne demem gerek hakkında yarın konu açacağım.
Eee hocam bugün neler oldu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı