İphone 14/13 max kullananlar hangi listeye giriyor hocamFormun çoğunluğunu gençler ve küçükler oluşturduğu için o modellere para yetmiyor.
Formun çoğunluğunu gençler ve küçükler oluşturduğu için o modellere para yetmiyor.
20 yaş üstü olabilir.İphone 14/13 max kullananlar hangi listeye giriyor hocam![]()
Açıkçası ben daha 13/14 Pro ve Max modellerini kullanan küçük yaşlı kullanıcı görmedim. Ayrıca bahsettiğiniz modelleri şu şartlarda 18 yaş altı kimler alabilir?13 Pro Max para yetiyor S22 ultraya mı yetmiyor?
Hocam konuda 18 yaş altı diye bir ibare mi var?20 yaş üstü olabilir.
Açıkçası ben daha 13/14 Pro ve Max modellerini kullanan küçük yaşlı kullanıcı görmedim. Ayrıca bahsettiğiniz modelleri şu şartlarda 18 yaş altı kimler alabilir?
Yazdığım cümleyi tekrar oku. Ben orada forumun bir oranını belirterek bir görüş belirttim. Ayrıca kendimce kıyaslama yaptım ve sonucunu söyledim. Siz sordunuz bende nedenlerinden bir tanesini oraya yazdım.Hocam konuda 18 yaş altı diye bir ibare mi var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.