Bende de nefes sorunu vardı. Sigarayı bıraktım çözüldü büyük oranda. Tütün, püro, elektronik sigara bu tarz şeyler kullanıyorsan derhal bırak derim. Ayakta duramaman veya çabuk yorulman vücuduna kas kütlesi olmamasından kaynaklanıyor. Kas kütlesi kazanmak kolay iş değil. Yüksek protein ve ağırlık egzersizleri yapman gerek. Onun için de maddi durumunun iyi olması lazım, günlük 400-500 gram et yiyebilmek için. Senin yaşlarında benim de bu tarz düşüncelerim vardı. Şimdi 28 yaşındayım bazen hala öyle düşünüyorum. Kendi eğitim seviyemin altındaki insanlardan emir almaya tahammül edemiyorum. Emri baki işlere tahammül edemiyorum. Birinin gelip beni ezmesine tahammül edemiyorum ama o zaman hiçbir işte çalışamıyorsun. Başkasının işinde çalışmak istiyorsan ezilmeyi kabulleneceksin. 40 yaşında 50 yaşında ezilen bir sürü insan var para kazanabilmek için ayıya dayı diyen, hoşgörüsüzlüğe hoşgörü gösteren çok insan var. Kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez. Sen nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşamaya çalış. Başkalarının düşünceleri veya isteklerinin hayatını şekillendirmesine müsade etme. Çalışmak için yaşın çok genç. Ben özel güvenlik kimliğimi aldığımda 23 yaşındaydım, iş bulamıyordum "yaşın küçük" diyorlardı. 30 yaşından önce iş hayatına atılmak için acele etmene gerek yok. Sen kendini geliştirmeye bak, hangi konuda geliştirebiliyorsan o konuda geliştir. Başkalarını taklit ederek yaşamaya çalışma.