Hiçbir şey yolunda gitmiyor ve bir şey öğrendim biliyor musunuz bir şeyin üstüne ne kadar çok giderseniz onu ne kadar çok isterseniz o sizden o kadar çok uzaklaşıyor belki küçük gelebilir size ama benim bir bilgisayar toplama hayalim vardı iş buldum işe girdim çalıştım para biriktirdim ailem geçimsizlik çekiyor hem onlara yardımcı olmaya çalışıyordum hem de kendime bilgisayar toplamaya çalışıyorum bir gün internet bağlantısı kopar bir gün tam yeni bir parça alacakken bilgisayar bozulur örneğin bugünkü olduğu gibi anakart işlemci ve RAM alacaktım şu an bilgisayarım açılmıyor nedenini de bilmiyorum her zamanki olduğu gibi bilgisayarı kapatmıştım sonra tekrar gelip açtığımda hiçbir tepki vermedi en son hatırladığım RDR2 kurmuştum bilgisayara kaldırmayacağını bildiğim halde yine de denemek için kurmuştum ne de olsa 3 hafta sonra anakart işlemci RAM alacaktım ama bugün bilgisayarım açılmadı ve moralim çok bozuk ve ne zaman yeni bir şey almaya başlasam veya ne zaman bir şeyin üstüne çok gitsem o şey hep hep boşa çıkmak zorunda mı kim bilir kaç aydır çalışmışım ama inanın bana elime geçen para o kadar az ki ve şimdi bu bozuk bilgisayarın maliyeti çıkacak ve her gün fiyatlar o kadar çok artıyor ki ikinci el almama rağmen yine de fiyatlar çok yüksek daha 16 yaşında bir gencim ciddi söylüyorum siyasi açıdan ülkemi sevmiyorum ülkemizde bulunan mülteciler açısından ekonomi açısından ülkemden nefret ediyorum inşallah düzelir inşallah yaşadım hayatta bir gün oh istediğim BİR şey oldu diyebileceğim bir hayat olur.