Ne yapsam ters bir şey oluyor sabrediyorum ama artık zor gelmeye başladı. Hiçbir şey yapasım gelmedi ters gelişi yüzünden, bir şey planlasak aksilik çıkıyor arkadaş gelemiyor ama hep böyle oluyor. İçimi dökmek istedim ne desem bilemiyorum.
Oyun oynayın hocam stresinizi atar moralinizi düzeltirsiniz. İyi olduğunuz FPS oyunu veya Savaş içermeyen eğlence oyunları oynayabilirsiniz. Ayrıca burda içinizi dökmek istediğiniz şeyleride konuşabilirsinizNe yapsam ters bir şey oluyor sabrediyorum ama artık zor gelmeye başladı. Hiçbir şey yapasım gelmedi ters gelişi yüzünden, bir şey planlasak aksilik çıkıyor arkadaş gelemiyor ama hep böyle oluyor. İçimi dökmek istedim ne desem bilemiyorum.
Ne yapsam ters bir şey oluyor sabrediyorum ama artık zor gelmeye başladı. Hiçbir şey yapasım gelmedi ters gelişi yüzünden, bir şey planlasak aksilik çıkıyor arkadaş gelemiyor ama hep böyle oluyor. İçimi dökmek istedim ne desem bilemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.