Hiçbir işte başarılı değilim

• Konuyu başlatan polS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.378

polS

Picopat
Daha fazla  
Sürekli bir şeyler deniyorum fakat sürekli başarısız oluyorum. Önceden yazılıma merak saldım ama beceremeyince bıraktım. Oyun editlerine merak saldım. After Effects ile yapmayı öğrendim fakat oda iğrenç oldu. YouTube işine merak saldım içerik bulamadım. Yani ben ne yapayım?

Sürekli bir şeyler deniyorum fakat sürekli başarısız oluyorum. Önceden yazılıma merak saldım ama beceremeyince bıraktım. Oyun editlerine merak saldım. After Effects ile yapmayı öğrendim fakat oda iğrenç oldu. YouTube işine merak saldım içerik bulamadım. Yani ben ne yapayım?

Bu bir yandan iyi bir şey. Çünkü sendeki üretkenlik artıyor ve sürekli farklı işlere karışmak çok iyi bir şey. Başarısızları takma fazla çünkü sürekli deniyorsun ve denemeyi asla bırakma eğer bırakırsan başarının sana gelme olasılığı da azalır. Üretmeye devam et, korkma, sabırlı ol.

Hemen ben yapamıyorum deyip salma uğraş sürekli uğraş illaki yaparsın.

Bir yerde doğru olanı bulacağınıza inanıyorum. Ne de olsa başarısızlık da bir tecrübedir. Edindiğiniz tecrübeler bulduğunuz doğru alanda işe yarayabilirler. Genç bir girişimci olarak tutkumu bulmak uzun sürse de şu an hedefi ve vizyonu olan bir gencim. Bunları edeceğinize inanıyor ve size başarılar diliyorum. Güzel çalışmalarınız olsun. Kolay gelsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı