Hiçbir Alanda Başarılı Değilim

Onu beşi bilmem ben sen hayata dair planlarını istediğin kadar yap aklından dahi geçirmeyeceğin yerde buluverirsin kendini, okulda kopya ile geçirdiğiniz arkadaşlarınız bile sizi sollar siz geri de kalırsınız. hayat işte.
Ama moralini bozma desem de elbette moral bozuk olur ama yinede kendini hepten bırakmamanı öneririm, arkadaş paylaşmış Ahmet hocanın videosunu onu izle belki moralin biraz düzelir.
Unutma sen hiç bir zaman komşunun çocuğu veya falanca akraba değilsin sen sensin elalem ne derse desin duymamaya bak, inancıma göre intihar çözüm olsa bunu ilk yapan kişi ben olurdum senden önce. :D

@er36po sen deneyimli birisin arkadaşa bir kaç diyeceğin olur. :)

Benimde bazen oluyor başarısız olduklarım. Bende ne yapıyorum? Tabi kide başarısızları'm önüne geçip zorluğu katetmeye çalışıyorum. Hiç bir zaman yılma, başarısızlıkların ve korkularınla yüzleş. Muhakkak bir gün başaracaksın. Ben küçükken yemek yapmaktan ne anlardım dedim şimdi yemeklerde yapıyorum. Matematikten hiç soru yapamam diyordum şimdi matematik sorularını yapıyorum. Çok çalışmalısın demek ki tembelliğe vuruyorsun her şeyi...

Fazla uzatmadan, başlık şeklinde geçeceğim:
Hayatla mücadelede Başarılı olmak ya da olmamak! İşte bütün mesele burada...
Kararlı (Dediğim dedik/ Ben bunu yaparım, yapabilirim abi!) bi yapıya sahip değilsiniz anlaşılan.
Şu hayatta mücadele etmeden başarılı olmuş bi kimse görmedim duymadım. Mücadele olmazsa olmaz!
Hangi dalda olursa olsun yeter ki hoşunuza giden bir iş olsun, siz sonuna kadar mücadele ettiğinizde başarısız olmanız mümkün değildir! (Tecrübe ile sabittir.)
Sana; ''başarısızsın, sen yapamazsın'' diyenlere, demeye çalışanlara; pişmiş kelle gibi sırıtın... O ona, sana artık daha farklı bir gözle bakmaya yetecektir :)

Not: Başarısız insan yoktur, uyuşuk ve de çabuk pes eden insan vardır (y)

Sana güzel bir örnek vereyim:
Kılıç Nasıl yapılır?
İyice yanar, dövülür, buz gibi suya batırılır. Ama sonra çatışmaların asıl galibi olan bir silaha dönüşür, kimse karşısında duramaz. Emin ol ben de senin gibiydim. Acılarıyla büyüyen insanlar Allah'tan başka kimseden korkmazlar. Ve kuyuya düşmeden Mısır'a sultan olunmaz.(Hz. Yusuf)

Herşeye rağmen mutlu ol. Sahip olduklarına şükür edersen, sahip olmak istediklerini de alırsın. :)

Bir boksör yere düştüğü zaman değil, ayağa kalkamadığı zaman kaybeder.(Mandıra Filozofu 2).

Başarı konusunda değil ama benim de psikolojik sorunlarım var. Son zamanlarda başıma çok kötü şeyler geldi sonra bir baktım siyanür arar olmuşum. Şimdi biraz daha iyi gibiyim. Hayatı anlamsız bir o kadar da mantıksız bulmaya başladım. Ayrıca son zamanlarda çok fazla kâbus görmeye başladım. Umarım bu yaşadığım geçici bir psikolojik travmadır. Aksi durumda sonuç pek iyi olmayacak. Senin kendini iyi hissetmen için kaleyi (beyin) içten fethetmen lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı