Hiçbir karşı cinsi güzel görememek

Şimdi bir şey söylemek istiyordum fakat aşırı derecede yanlış anlayacağınızı düşündüğümden yazmadım. Ayrıca bu yazıyı yazma sebebim o yazıyı yazmamak içimde kaldı. Biraz zamana bırak sonuç olarak herkesi yakın şekilde tanımıyorsun. Bazılarının görünüşü kötüdür fakat konuştuğunda daha fazla dinleyesin gelir vs.

Guzel bulmamaktan kasıt ne ki? Begenirsen begenirsin, guzel bulursan bulursun. Bunun medeni durumunla veya sevgilinin olup olmasıyla alakası yok ki.

Yasından dolayı. Ayrıca sevgili olunca diger duygulardan mahrum kalmıyorsun. Sevgilin varken bir cinsi guzel bulmak onu aldatmak, ihanet etmeye girmez.

Guzel bulmamaktan kasıt ne ki? Begenirsen begenirsin, guzel bulursan bulursun. Bunun medeni durumunla veya sevgilinin olup olmasıyla alakası yok ki.

Yasından dolayı. Ayrıca sevgili olunca diger duygulardan mahrum kalmıyorsun. Sevgilin varken bir cinsi guzel bulmak onu aldatmak, ihanet etmeye girmez.
Bu çocukta aşık olacak tip mi var. Gelip sanaldan yardım isteyip, hakaret edip, bu işler sanaldan çözülmez diyor sonra :D Bu kafayla devam evladım. - Jira
Arkadaş troll sanırım :) Konu sahibi aynı:

Bu çocukta aşık olacak tip mi var. Gelip sanaldan yardım isteyip, hakaret edip, bu işler sanaldan çözülmez diyor sonra :D Bu kafayla devam evladım. - Jira
Arkadaş troll sanırım :) Konu sahibi aynı:
Fark etmemişim. Adamsın :D

Arkadaslar gercek kadinlarda ne buluyosunuz anlamiyorum. Ne guzel 2 boyutlu kizlar var, sizi yikikliga, depresyona ve weeblige davet ediyorum.

Not: Lutfen 18 yasindan buyuk kisiler bu yorumu ciddiye almasin, devaminda hayat boyu bir yikiklik soz konusu olabilir.
Memelerde kafam kadar ne güzel işte 😁

Flat is justice derim ama her malin bir alicisi vardir.
Nani?
Screenshot_20190715_001746_com.android.chrome.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı