Hiçbir oyunun sarmaması

Bilgisayarında çok fazla oyun yüklüyse eğer ondan da oluyor, oynamanı önerebileceğim oyunlar açık dünya seviyorsan eğer Mad Max ve Skyrim,
Strateji seviyorsan Dawn of War Dark Crusade, hayatta kalma seviyorsan Subnautica ve Minecraft, FPS tarzı oyunları seviyorsan da Borderlands serisi ve COD serisini baştan oynamanı öneririm
Ama dediğim gibi oyundan oyuna geçip duruyorsan onun sebebi çok fazla oyun yüklediysen eğer ondan oluyor, sürekli farklı oyunlara geçmek yerine bir tane oyun seç oyunun tadını çıkararak oyna.
Mesela kendimden örnek vereyim kötü bir bilgisayara sahip olduğum zaman sadece bir kaç oyuna çok fazla zaman ayırdım tekrar tekrar oynadım sonrasında güzel bir oyun bilgisayarına geçtiğimde oynayabilecek oyunların fazlalığı ve günümüzde çıkan oyunların genelde sadece makyaj olmasından dolayı oyun oynamaktan çok oyun seçmekte vakit geçiriyordum, o yüzden tekrar oynanılabilirliği yüksek oyunlardan en çok keyif alırsınız, bence.
 
Seni adam yerine koyup cevap vermedim alıntı atıp durma bana.
Hata zaten bende senin gibi bir ergeni ciddiye alıp saçmalıktan ibaret olan yorumuna yorum yapmamda.

Hata zaten bende senin gibi bir ergeni ciddiye alıp saçmalıktan ibaret olan yorumuna yorum yapmamda.
Oyun oynamayı sosyal hayatın önüne koyan kişinin büyük ihtimal arkadaşıda yoktur. Hayatı bilgisayar başında oturmak zanneden zavallının tekidir.
 
Far Cry 6, GTA 5, NFS: Unbound, Quantum Break, MSFS 2020 denedim 30 dakikadan fazla oynamıyorum. ALT+F4 çekiyorum. En uzun Valorant'ta dayanıyorum, 2 saat yaklaşık, sonra onu da salıyorum. Nasıl aşabilirim?
Bence mesele ne oynadığın değil, oyunu kiminle oynadığın çok önemli. Yakın bi arkadaşınla oynadığın kötü bir oyunu bile arkadaşınla muhabbet ede ede saatlerce oynayabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı