Hiçbir sebep yokken Squad'da üst üste ban yedim

Xed

Kilopat
Oyunu 5 kez satın aldım ve her defasında 2-5 saat arasıyla ban yedim. Bilgisayarımı üst üste formatladım Steam, Discord ve Opera GX dışında hiçbir program bulunmuyor. HWID ban yedim desem o da imkansız eac korumalı oyunlardan sadece Rust oyunundan ban yemiştim o da seneler önceydi. Bunun sebebi nedir? 2 adet ticket attım 3-14 gün arasında döneceklerini söylediler ama cevaplarını tahmin edebiliyorum ve ne olursa olsun böyle haksız yere uzaklaştırılmak can sıkıyor. Var mı başına böyle bir olay gelen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Acaba cihazınızda yüklü olan bir şeyi tehdit olarak algılıyor olabilir mi? Format atıp oynamayı denediniz mi?
Evet format atmadan önce 2 hesap denedim aynı sonuç oldu formattan sonra da yeni bir hesaba oyunu aldım yükledim girdim 3 saat oynadım ve yeniden yasaklandım.

Bende de öyle bir sorun var hwid spoofer yapman lazım yoksa eac olan bütün oyunlardan sürekli ban atar

Aynı şekilde bende ban yedim arkadaş hediye etmişti ona üzülüyorum kaldırmanın bir yolu yok mu acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…